Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus Central Food Market: Søren Dahl og Jesper Koch inviterer til Night Talk

Nu bliver talkshowets form og madlavningens kunst mikset i en helt ny cocktail. Café Hack-vært Søren Dahl og Masterchef-dommer Jesper Koch går sammen om at invitere gourmetglade aarhusianere til ”ACFM Night Talks” – en række madarrangementer, som foregår første gang hos Aarhus Central Food Market søndag den 3. december. 

 

”De bliver en madfest uden lige. Gæsterne kan glæde sig til at opleve to mesterkokke, som arbejder med mad på højt plan, og to mediekendte personer, som elsker at nyde mad. Netop dén konstellation er noget helt nyt, og noget som ikke er set før. Jeg glæder mig personligt til at se, hvilke underholdende samtaler, der kommer ud af mødet,” fortæller medvært på ACFM Night Talks, Søren Dahl.

 

Mad, mennesker og meninger

Emnet søndag den 3. december er ”mad, mennesker og meninger.” Til at sætte krydderi på snakken inviterer Søren Dahl den kendte livsstilsekspert Christine Feldthaus med på scenen, og Jesper Koch giver ordet videre til Michelin-kokken og Vild Med Dans-deltageren Dak Laddaporn Wichangoen.
”Dak er nok en af de bedste, kvindelige kokke vi har herhjemme i Danmark. Jeg har så stor respekt for Dak og den måde hun arbejder med det thailandske køkken – hun skaber jo den ene stjerneservering efter den anden ovre på hendes restaurant Kiin Kiin i København. Jeg tør godt afsløre, at Dak og jeg kommer til at kokkerere sammen til Night Talks, og der bliver noget at glæde sig til,” fortæller medvært på ACFM Night Talks, Jesper Koch, og fortsætter: ”Christine Feldthaus har jeg hørt er sønderjyde, ligesom mig selv, så hende glæder jeg mig rigtig meget til at falde i snak med. Hun har nogle sjove og spændende observationer, og jeg tør næsten ikke tænke på alt det, hun kan få ud af et emne som gourmetmad.”

 

Det sublime måltid 

Billetter til ACFM Night Talks sælges for 495 kroner pr. person. Med i prisen er en ”Night Talk-planke” med udvalgte delikatesser fra madboderne i Aarhus Central Food Market samt vin og kaffe. Således er det meningen, at gæsterne skal få en helhedsoplevelse, hvor de bruger både ørerne, duftesansen og smagssansen til at blive klogere på aftenens emne.
”Mad er jo en utrolig ting, for det vedrører os allesammen og har en utrolig evne til at bringe mennesker sammen. Prøv engang at lægge mærke til, hvordan vi taler om mad, også selvom vi er mætte. Jeg håber vores gæster går hjem med lysten til udforske det sublime i hvert et måltid og en følelse af at have rørt lattermusklerne,” fortæller Søren Dahl.

 

ACFM Night Talk foregår søndag den 3. december kl. 18.00-20.30 hos Aarhus Central Food Market på Skt. Knuds Torv 7-9. Billetter sælges for 495 kr. og købes på www.aarhuscentralfoodmarket.dk 
Night Talk Aarhus