Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Søren E. udvider: Laver ny cool  burger- og kaffebar på Skanderborgvej i Viby

Af Jan L. Pedersen

Søren E. er en kendt mand. Især omkring Viby J. J’et er vigtig. Søren E. kender sine kunder, og kunderne kender Søren E. Sådan er det, hvis man er aktiv i Viby J. Søren Ejlertzen, som er det mere officielle navn, er en tilfreds mand, da han har fået sig nogle nye lokaler, som er perfekte til det, som han vil lave. Lokalerne ligger på Skanderborgvej 167 i Viby J.

 

Søren E. Kaffe & Burgerbar 

Det er det mundrette navn på Søren E’ nye sted. Umiddelbart tænker man ikke, kaffe er den oplagte drikke til burgere. Det er nu heller ikke meningen her, for der sælges slet ikke kaffe til burgerne, men derimod til kager, boller med ost, croissanter og chokolader. Men hvad så med burgerne?

 

Både og – alt efter hvornår på dagen

Det spidsfindige ved Søren E’ nye setup og lokalerne er, at de fungerer som kaffebar fra 7.00 om morgenen indtil ved 14-tiden, og som burgerbar fra klokken 17.00 til 20.00. Burgerbaren får køkken i baglokalet, så køkkenet bliver ikke fysisk blandet sammen med kaffebaren. 

 

Menukortet bliver det samme, men hvis alt går, som Søren E håber på, så genopliver han tidligere tiders ugens ret – også som takeaway. Den var et hit, og især den hjemmelavede gryderet var altid udsolgt. Mandagsburgeren fortsætter som hidtil, og Søren E lover, han har flere planer i den retning, men vil ikke løfte sløret for det endnu.

 

Egne kaffebønner

Søren E. drikker meget kaffe, og har en klar mening om, hvordan en god kop kaffe skal smage. Derfor har han fået ristet sine egne kaffebønner, som præcis smager, som han gerne vil have, og de kan kun smages hos Søren E Kaffebar. Bønnerne får han ristet hos et lille risteri ved Kolding. 

 

Hvis planen holder, så åbner Søren E. den 1. oktober     

Renoveringen er i fuld gang, og det skrider frem efter planen, men i disse corona-tider er intet sikkert. Derfor vil Søren E. ikke ud med en præcis åbningsdato, men han regner med at åbne omkring den 1. oktober. 

 

Søren E. udvider: Laver ny cool  burger- og kaffebar på Skanderborgvej i Viby

 

Let at komme til – og masser af gratis parkeringspladser

At Aarhus mangler parkeringspladser er et faktum. Politikerne kæmper for, at aarhusianerne skal bruge offentlig transport, og det kan diskuteres, hvor godt det går. Men en tendens, som ikke er til at tage fejl af, er, at de steder, som har gratis parkering, og som er let at komme til, har stor succes. Derfor er forstæder som Viby i rivende udvikling, da det er nemt at komme til og fra i bil. Og ved Søren E. Kaffe & Burgerbar er der rigeligt med parkeringspladser – både udenfor og i området. 

 

Genial idé med pant på kaffekrus – opgør med smid ud kulturen

Det er en kendt sag, at der årligt bliver brugt mere end seks milliarder engangskrus på verdensplan. Det er et svimlende tal, og svært at forholde sig til. Men tænk på, hvor mange ressourcer vi bruger på at producere papkrus for at bruge dem en gang, og efterfølgende smide dem ud igen. Det vil Søren E. gøre op med, og har derfor lavet en aftale med HuskeeCup, som er kopper, der er 100% genanvendelige og lavet på restprodukter fra kaffebranchen. 

 

Der er en startpris på 125 kroner for et krus, som i princippet holder evigt. Når man har drukket sin kaffe, så gemmer man koppen til næste gang, man skal forbi Søren. Her afleverer man den beskidte kop og får en ren. 

 

De sparede penge går til rabat til de stamkunder, som har købt en HuskeeCup hos Søren E. Her får man en ny og ren kop og en genopfyldning af kaffe for 25 kroner. 

 

Åbningstiderne 

Burgerbaren har åbent fra 17 til 20 seks dage om ugen. Lukkedagen her er lørdag, da den dag historisk set har været den ringeste med kunder. Søndag er kaffebaren lukket, og burgerbaren er åben fra 17 til 20.

 

De velkendte burgere fortsætter på Skanderborgvej 167, men burgervognen, som i dag står ved Rema 1000 i Viby, lukker helt, når de nye lokaler er klar til åbning. 

 

 

Søren E. Kaffe & Burgerbar 

Skanderborgvej
8260 Viby J
Facebookside:

 

Del artikel

Andre læser også