ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Søren Frichs Vej: Royal Shawarma åbner ny stor shawarma-restaurant 

Af Jan L. Pedersen

Den kendte Royal Shawarma i Ryesgade udvider med en ny og større afdeling i Åbyhøj. Det bliver i nybyggede lokaler, og der bliver mindst 50 indendørs siddepladser udover takeaway. Aarhus vælter ikke ligefrem i “rigtige” shawarma-restauranter i dag, af den slags hvor man kan sidde ned og spise sin mad. Men det vil ejeren af Royal Shawarma, Mahmoud Sheikh, lave om på. Gennem flere år har en del faste kunder opfordret til en afdeling med lettere tilkørselsforhold og den kommer nu på Søren Frichs Vej. 

 

Restauranten åbner midt i september

Håndværkerne er i fuld gang med indretningen og opbygningen af nyt køkken. Lokalerne er nyopførte, så mulighederne for indretning er mange. Stilen bliver i den moderne genre, og der bliver god plads ved bordene. Her bliver plads til alle, uanset om du kommer alene, eller har hele familien med. Indtil nu går det meste efter planen, og åbningen bliver midt i september. Mahmoud Sheikh vil ikke ud med den nøjagtige dato nu, men den kommer i løbet at 14 dage. Priserne bliver de samme som i forretningen i Ryesgade.

 

Ukompliceret mad og glade kunder

Idéen bag Royal Shawarma har altid været enkelthed og god kvalitet i råvarerne. Det siger lidt sig selv, da der er grænser for, hvor meget man kan stoppe i en shawarma eller pita. Den stil fortsætter restauranten på Søren Frichs Vej, fortæller Mahmoud Sheikh. Kernen i maden er de hjemmelavede spyd og falafler. Men også de nye dressinger og forskellige chilisauce i forskellige styrker. Royal Shawarma vil hele tiden udvikle sig, og overraske gæsterne, fortæller Mahmoud Sheikh. Betjeningen og servicen bliver personlig og i top. 

 

Kampen for den bedste smag 

Royal Shawarma er flere gange kåret for at lave den bedste shawarma i Aarhus og har fået en stribe topanmeldelser gennem årene. Menukortet bliver det samme som i Ryesgade, men der kommer lidt mere, da de store ovne giver flere muligheder. Der kommer flere forskellige hjemmelavede chili-saucer og dressinger på bordene, så man selv kan dosere og pimpe sin mad. 

 

Masser af gratis parkeringspladser

Nu vælter Aarhus ikke ligefrem i parkeringspladser, men der er kæmpe efterspørgsel efter steder, hvor man kan parkere tæt på der, hvor man skal hente sin mad. Det kan man hos Royal Shawarma på Søren Frichs Vej, og tilmed gratis. Flere af kunderne fra Ryesgade har gennem flere år spurgt efter et sted, som var lettere at komme til. Det får de så lige om lidt. 

 

Søren Frichs Vej: Royal Shawarma åbner ny stor shawarma-restaurant 

 

Åbningstiderne bliver fredag og lørdag 11.00 til 02.00 om natten, og der er åbent alle ugens 7 dage fra klokken 11.00.

 

Se mere om Royal Shawarma her:

 

Søren Frichs Vej: Royal Shawarma åbner ny stor shawarma-restaurant 

 

 

Del artikel