Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sørg for sikkerheden når det er dig der har ansvaret

Af Annoncør

Skal du afholde et arrangement af en eller anden art, hvor bølgerne har potentiale for at gå højt, så ring efter en vagt. Sørg for sikkerheden når det er dig der har ansvaret. En dygtig vagt er trænet til at spotte eventuelle uroligheder, før de opstår. Han kan hjælpe med konfliktløsning og ved præcis hvornår der er brug for yderligere hjælp.

En vagt er ikke en politibetjent

En vagt er tydeligt uniformeret, så du ikke tager fejl af hvem han er og så du nemt kan finde ham, hvis du får brug for ham. En vagt er ikke en politibetjent, han kan ikke arrestere nogen, eller uddele bøder. En vagt kan spotte en kriminalitet langt hurtigere end andre og kan tilkalde politiet om nødvendigt. En vagt er til stede for at sikre sikkerheden for alle gæster. Hans job er at afskærme de gæster der ikke er involveret i en eventuel urolighed, så de ikke lider overlast og at tilkalde politiet, hvis uroligheden bliver det mindste farlig.

Servicevagtens opgaver

En servicevagt eksempelvis i et supermarked er lidt mere end en vagt der holder øje med eventuelle uroligheder. En servicevagt yder også service om nødvendigt. Du kan altid trygt henvende dig til en servicevagt, hvis du er blevet væk fra nogen, ikke kan finde vej, eller har tabt din hue undervejs. Ud over hans funktion som servicevagt er han også almindelig vagt og kan spotte uroligheder og tilkalde den rette hjælp i god tid inden det bliver farligt for nogen.

Centervagternes opgaver

Centervagter er som regel på vagt i hold af to eller flere. Deres opgave er ud over at være servicevagter på samme måde som ovenfor beskrevet også at håndtere lettere uroligheder. Deres opgave er at sikre områdets gæster, så ingen lider overlast, hvis der opstår en urolighed. Centervagter kan afbryde mindre slagsmål og berolige de involverede parter. De kan om nødvendigt eskortere uromagerne væk fra området.

Nattevagt til virksomheder

Nattevagterne er vagter der patruljerer omkring og i bygninger om natten. En nattevagt har som regel flere bygninger som han besøger gentagende gange i løbet af natten. Han kan patruljere både ude og inde. Har bygningen haft flere indbrud kan det være en oplagt fordel at lade vagten have nøgler, så han kan gå runder i bygningen og ikke kun omkring bygningen.

Nattevagten er sikkerhed mod tyveri og hærværk og han kan tilkalde hjælp meget hurtigt.

Del artikel

Andre læser også