ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu kan du få billetter: Gratis sommerbio på taget af Moesgaard

Af Freja Dumont

Det er bare om at pakke klapstol og tæppe, når AURA Sommerbio igen i år blænder op for film under åben himmel på taget af Moesgaard Museum.

Og nu kan du endelig bestille billetter til The Northman, som vises den 17. august og Margrete den første, som vises den 18. august på taget af Moesgaard Museum.

Der er gratis at deltage, men du skal have en billet, som du kan sikre dig lige her og her.

Helt særlig oplevelse på Moesgaards tag

Det unikke event har været en stor succes i flere år, og derfor vender det tilbage til august med to filmvisninger.

“AURA gentager succesen og inviterer igen til GRATIS film under åben himmel to dage i træk i samarbejde med Moesgaard Museum.

Kom og få en helt særlig filmoplevelse på Moesgaard Museums ikoniske tag,” lyder opfordringen på Facebook.

Alle er velkomne til begge arrangementer, som er gratis at deltage i – du skal dog billet, og du kan allerede nu skrive dig op her

Viser disse to film

Første Sommerbio finder sted onsdag den 17. august, hvor ‘The Northman’ med bl.a. Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang og Ethan Hawke vil udspille sig på lærredet. Filmen foregår i vikingetiden, hvor vi følger en ung prins i hans kamp for hævn.

Dagen efter – torsdag d. 18. august – vises dramaet ‘Margrete den første’ md Trine Dyrholm i hovedrollen som den historiske dronning, der står i spidsen for en ny nordisk union mellem Sverige, Norge og Danmark.

Begge dage starter arrangementet kl. 20.45, men kom gerne i god tid. Inden filmen starter, kan du købe snacks og drikkevarer i Moesgaards udekøkken. Filmene starter efter solnedgang og slutter ca. kl. 23.20.

I anledning eventet er der endda indsat en ekstra busafgang, så du kan komme hjemme igen med linje 18, der kører mod Park Allé fra Moesgaard Museum kl. 23.34.

Hvad: AURA Sommerbio
Hvor:  På taget af Moesgaard Museum
Hvornår: 17. og 18 august 2022

Læs mere om arrangementerne her

Del artikel

Andre læser også