Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sommerstemming på Cross Café

Af Jan L. Pedersen

Når solen skinner er Café Cross et fint sted at opholde sig. Her er man tæt på byens puls og liv. Der er mange udendørspladser og som regel fyldt med mennesker. Men stedet oser af storby og puls. Hvis der er varmt og solen skinner glemmer jeg meget let vi er i Danmark. Placeringen fåes ikke mere centralt. Grunden til vi anbefaler Café Cross er de har taget sig noget sammen de sidste par år. Stedet var førhen kendt for dårlig service, lange ventetider og en svingende kvalitet af mad. Men den tid er ovre nu. Der er kommet andre boller på suppen hos Café Cross.

 

 

Menukortet er varieret, bestående af et dag, buffet, brunch- og et aftenkort.Valgmuligheder er der nok af på Cross Café. Stedet har et utroligt varieret udvalg af retter. Det skal ses i lyset af der oftest er rigtig mange gæster så der er stor gennemstrømning.

 

Maden

Vi var der till frokost den dag. Vi  bestilte Pasta med Laks som bestod af pasta med cremet spinatsauce og bagt laks. Pyntet var en krydderurtesaltat med citronolie. Min gode ven og makker den dag valgte en lidt mere maskulin ret, nemlig en Cross Bulls Eye Burger, som bestod af grillet oksekød i skiver, bacon, salat og en super velsmagende dressing. Der kom curly fries-snoede tynde fritter med mayo til burgeren. Det er klart en burger der kan anbefales, især hvis man er godt sulten. Maden var vi tilfreds med. Den var varm da den kom og råvarerne så og smagte friske.

 

Stemningen

Vi var så heldige at få plads udenfor. Vejret for relativ godt den dag. Der var mange mennesker ved Åen, så en god da at se hvad en spisested kan præsterer. Stemningen var helt i top. Cross ligger på et af byens bedste hjørner, så der er tale om en metropol. Vi sidder ikke så tæt som vi plejer. Måske er der ikke så mange borde kommet ud endnu, men pladsen er fin. Det bør også nævnes at der en god stemning indendørs, med en klassisk cafè-indretning.

 

Nøgleord om Cross Café;

  • Centralt beliggenhed? Ja, meget trafikeret udenfor, dog ikke af biler
  • Udeservering? Ja
  • Ung og venlig betjening,? Ja
  • Danske Caféretter? Ja
  • Både café og restaurant? Ja
  • Vegetarmad? Ja

 

Cross Café & Restaurant
Åboulevarden 66
8000 Aarhus C  
Tlf.: 87 31 75 10
 
Besøg Hjemmeside

 
 

 

Del artikel

Andre læser også