Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spandevis af kogte krebs: Kom til krebsegilde på Aarhus Ø

Af Freja Dumont

Hos den nyeste restaurant på Aarhus Ø, Halibut Bistro, bliver der serveret masser af fisk og skaldyr med fokus på god service i afslappede omgivelser.

I forbindelse med Aarhus Festuge byder den hyggelige fiskerestaurant på krebsegilde i deres festtelt med livemusik og spandevis af friskkogt krebs som langes over bordet i bedste svenske stil.

Det sker både i dag, fredag, og i morgen lørdag den 3. september. Du kan bestille billetter til krebsegildet lige her.

Et lokalt åndehul med udsigt over bugten

Halibut er en moderne version af bistroen, hvor du kan droppe ind for lige at få en hurtig kop kaffe, nyde et glas vin eller en øl i solen, få et måltid mad eller den helt store menu med bobler.

Inspirationen kommer fra den franske bistro, men menukortet, der er præget af enkle, lette og mellemstore retter byder på nye fortolkninger og afstikkere til både det sydøstasiatiske, det japanske og det sydamerikanske køkken.

Ofte kunne hovedingrediensen være hentet lige uden for restaurantens dør, for fra Halibut er der udsigt over Aarhus Bugt.

Der er plads til 40 gæster inde, hvor baren med havets delikatesser på bunkevis af is er blikfang. Når vejret er til det, kan der sidde et tilsvarende antal ude med udsigt mod Mols til den ene side og Aarhus Domkirke til den anden.

Del artikel

Andre læser også