Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Salling ROOFTOP: Spændende arrangementer sommeren over

Af Pernille Søborg

Hen over sommeren står Salling ROOFTOP klar til at underholde og servicere gæsterne i det danske sommervejr med nogle events. Der er noget for enhver smag. Herunder nævnes “Lyserød frokostfest: Pil-selv rejer og G&T ad libitum”, “Pandekagedag inkl. ROOFTOPs nye hjemmelavede lemonade” samt “Sommerjazz 2020 inkl. ROOFTOPs lækre jazzmenu.

Salling ROOFTOP: Spændende arrangementer sommeren over

Lyserød frokostfest: Pil-selv rejer og G&T 

Kom til lyserød frokostfest på ROOFTOP med Malfy Gin & Fever-Tree lørdag den 11. juli klokken 13:00 til 16:00. Der står lyserøde Gin & Tonics ad libitum samt Salling Supers lækre pil-selv rejer friskbagt brød, aioli på menuen. Dertil er tilsat sprøde sommervibes fra en af byens bedste DJ’s: DJ Thomas Østergaard.

 

Der er begrænsede pladser til eventet, så book dit bord allerede nu, så de på ROOFTOP kan forkæle dig og dine venner med en hyggelig frokost under åben himmel.

 

Pris og booking

Prisen er 250 kroner pr. person. Book dit bord ved at sende en mail til: nanna.mathilde.madsen@salling.dk

 

Praktiske informationer

Eventet foregår ved Væksthuset på Salling ROOFTOP i Aarhus. Når I ankommer til ROOFTOP, skal I gå til indgangen ved P-husets gangbro. Herfra vil I få anvist jeres pladser. Der vil være betjening ved bordene og ikke i baren. Afbud skal ske senest den 10. juli til ovenstående mail.

Salling ROOFTOP: Spændende arrangementer sommeren over

Pandekagedag inkl. ROOFTOP’s lemonade

Findes der noget bedre end lune, nybagte pandekager? På ROOFTOP i Aarhus og Aalborg kan du på pandekagedag, torsdag den 16. juli klokken 10.00 til 19.00 nyde nybagte dessertpandekager med flere forskellige lækre toppings/fyld. Sammen med pandekagerne følger ROOFTOPs nye hjemmelavede lemonade, der bliver et sikkert sommerhit i varmen! Så tag din familie under armen og kom på Salling ROOFTOP til pandekagedag.

Pris for 1 stk. pandekage og 1 glas lemonade er 65 kroner.

 

Salling ROOFTOP: Spændende arrangementer sommeren over

Sommerjazz 2020 inkl ROOFTOP’s lækre jazzmenu

Nyd sommeren og de jazzede toner fra to musikere i den absolutte jazz-elite, Christian Vuust og Peter Vuust, når Salling ROOFTOP, lørdag den 18. juli klokken 12:00 til 14:00, inviterer til sommerjazz ved Væksthuset.

 

Sammen med koncerten får I serveret ROOFTOPs jazzmenu, der består af 2 stk. valgfri smørrebrød og 1 stk. valgfri drikkevare samt 1 stk. af husets kage og en kop sort kaffe eller te pr. person. 

 

Salling ROOFTOP: Spændende arrangementer sommeren over

ROOFTOPs jazzmenu

Vælg mellem lun rødspættefilet med remoulade og agurkesalat, varmrøget laks, rørt med kapers og dild, hønsesalat med champignon, baconcrumble og syltede bøgehatte samt roastbeef med remoulade, agurkesalat og ristede løg.

 

Af drikkevarer kan der vælges mellem følgende specialøl fra Carlsberg: Brooklyn Lager, Brooklyn Defender IPA, Brooklyn East IPA og Brooklyn Special Effects (alkoholfri).

 

Bestil plads

Prisen er 250 kroner pr. person. Der er et begrænset antal pladser, så skynd jer at bestille bord allerede nu ved at sende en mail til nanna.mathilde.madsen@salling.dk

 

Husk at angive, hvor mange personer I kommer og hvilke smørrebrød og drikkevarer, I ønsker.

 

Praktiske informationer:

Koncerten foregår ved Væksthuset på Salling ROOFTOP i Aarhus. Når I ankommer til ROOFTOP skal I gå til indgangen ved P-husets gangbro. Herfra vil I få anvist jeres faste pladser ved et bord. Der vil være betjening ved bordene og ikke i baren. Afbud skal ske senest den 16. juli til ovenstående mailadresse.

 

Om Christian Vuust og Peter Vuust

Fætrene Christian og Peter Vuust tilhører begge den danske jazzelite, og optræder på Salling ROOFTOP som duo til en unik koncertoplevelse, hvor de vil fortolke et bredt repertoire af gamle klassikere og egne kompositioner.

 

Christian Vuust har med sin modne og klangfulde spillestil på tenorsaxofonen skabt sig et solidt ry på den danske jazzscene. Han er særligt kendt for at udforske den specielle “nordiske tone”, og har gennem tiden indspillet 15 plader som bandleder og medvirket på flere end 50 som side-man.

 

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af ”Center for Music in the Brain” og er derudover en af landets mest benyttede ”side-men”. Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson, Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet 6 albums i eget navn; senest CD´en Leaves of Love featuring Lars Jansson (p) og Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

 

Salling ROOFTOP: Spændende arrangementer sommeren over

 

Salling ROOFTOP

Søndergade 27

8000 Aarhus C

 

 

 

 

Del artikel

Andre læser også