Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar 25% på alt: Genbrugskæde inviterer til festlig dag

Af Freja Dumont
Foto: Blå Kors
Foto: Blå Kors

Hver gang du køber tøj, bøger eller andre ting i Blå Kors’ genbrugsbutikker, er du med til at støtte udsatte børn, unge og voksne i Danmark. 

Det er det budskab, som Blå Kors Genbrug på Paludan Müllers Vej i Aarhus Nord gerne vil fortælle kunderne, når de frivillige lørdag den 27. april kl. 10-14 slår dørene op til en festlig dag med 25 procent rabat på alle varer i butikken.

Her kan kunderne også deltage i en konkurrence, hvor man skal gætte værdien af genbrugsvarer, og der vil være kaffe og lidt sødt til ganen i dagens anledning. 

“Vi har kaffe på kanden og tid til en snak med kunderne. Det bliver en god dag,” siger Kirsten Marie Kragh, som er funktions- og områdeleder for butikken i Aarhus i en pressemeddelese fra Blå Kors.

Gentager succesen

Tilbudsdagen hedder Blå Lørdag og er nu en årlig tilbagevendende begivenhed i alle Blå Kors’ 54 genbrugsbutikker over hele landet.

Sidste år var første gang, at Blå Lørdag løb af stablen, og det var med stor succes, fortæller Anders Christensen, som er chef for Blå Kors Genbrug:

“Kunderne tog virkelig godt imod Blå Lørdag og handlede genbrug for en god sag, så vi har valgt at gentage succesen,” siger han.

Formålet med Blå Lørdag er at sætte fokus på, at det både gør en forskel for miljøet, men også en social forskel, når man handler genbrug. 

Alt overskuddet fra Blå Kors Genbrug går til blandt andet at hjælpe børn og unge, der vokser op i familier med alkohol- og stofmisbrug, hjemløse og familier i udsatte livssituationer. 

“Vi kunne ikke gøre det uden vores kunder og uden vores frivillige, så Blå Lørdag er en hyldest til dem og den forskel, de er med til at gøre for andre.

Jeg håber, at rigtig mange har lyst til at komme forbi butikken i Aarhus og fejre dagen sammen med de frivillige, som glæder sig til en festlig dag”, siger Anders Christensen. 

Del artikel

Andre læser også