Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nomineret til Årets Familiespil: Spar 50% på hylende morsomt brætspil

Af Aske Bisgaard Pedersen

De fleste har i den ene eller anden sammenhæng begivet sig ud i det klassiske Margretheskål, der ikke kræver andet end en skål, papir og noget at skrive med.

Nu er den populære klassiker genskabt i brætspilsform, der kan spilles i alle selskaber – og spillet er endda nomineret til Årets Familiespil 2022 af Legebranchen.

Lige nu kan du helt eksklusivt spare 50% på det populære spil gennem MigogAarhus med rabatkoden mixingbox50Mixing Box’ hjemmeside.

Garanti for sjov og gode grin

Spillet kan spilles af alt fra fire personer og helt op til 20 personer eller endda flere.

Det spilles gennem tre omgange, og hver omgang bliver mere og mere udfordrende, hvor der sættes krav til både samarbejde, talegaver og hukommelse.

“Spillet tager kun få minutter at sætte sig ind i, og så er man i gang.

I første omgang testede jeg det med venner og familie, og de syntes alle sammen, at det var supersjovt, og der blev altid grinet en masse,” forklarer kreatøren bag spillet, Jakob Hjorth.

I spillets standardudgave er der 300 kort og 1000 kort i Deluxe-udgaven fordelt på spillets forskellige kategorier.

Nomineret til Årets Familiespil: Spar 50% på hylende morsomt brætspil

De mange kort og forskellige kategorier gør, at det ikke tager en krig og en halv madpakke for folk at finde på kendte mennesker at putte i den klassiske Margretheskål – blot for at finde ud af, at halvdelen har valgt Donald Trump og Mette Frederiksen.

Om man vinder eller ej, så er der næsten statsgaranti for, at selv den dårligste taber har haft et smil op til begge ører undervejs.

Spar 50% med rabatkode

Spillet egner sig perfekt som julegave, adventsgave, mandelgave, eller hvis man blot mangler lidt at hygge sig omkring med venner og familie en kold decemberaften.

Spillet i dets Standard- og Deluxe-udgave kan købes på Mixing Box’ egen hjemmeside, men også i de klassiske butikker som BR, Bog & idé, Coolshop og andre steder.

Men lige nu kan årets gaveidé blive din til halv pris.

Du kan nemlig helt eksklusivt på mixingbox.dk spare 50% med rabatkoden mixingbox50. Tilbuddet gælder allerede nu og ugen ud t.o.m. 4. december.

Fuld fart og store internationale drømme

Der er i øjeblikket allerede solgt mere end 4.000 eksemplarer af brætspilsfortolkningen af den klassiske selskabsleg. Men det er kun den spæde start for Jakob, der har store ambitioner for Mixing Box:

“Lige nu er vi ude i Danmark, Grønland og på Færøerne, men vi vil ud i flere lande.

Næste mål er Norge, som vi håber at være ude i næste år, og ellers er lande som USA, Tyskland og Finland også spændende,” fortæller Jakob Hjorth og fortsætter:

“Men de nordiske lande er først på tegnebrættet, da oversættelsesarbejdet er nemmest.”

Nomineret til Årets Familiespil: Spar 50% på hylende morsomt brætspil

Det populære brætspil tog hurtigt fart, inden Jakob overhovedet havde begyndt at markedsføre – på ren og skær gode oplevelser og anbefalinger.

Den gode modtagelse har givet mod på mere:

“Jeg har allerede to andre spil i tankerne, blandt andet en børneversion og en ny version af Mixing Box.

Der vil være nogle ting, der aldrig er set før inden for brætspil,” afslører Jakob Hjorth.

Lige nu kan du få spillene til halv pris. Standardudgaven kan således købes til 125 kr., Deluxe-udgaven til 175 kr. og en bundle med begge til 250 kr.

Alt, du skal gøre, er at bruge rabatkoden mixingbox50 i kurven på mixingbox.dk

Del artikel

Andre læser også