Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar 50% på sushi: SushiMania opruster i kampen mod madspild

Af Line Ingwar Karlsen

SushiMania sælger sushi med god samvittighed. Det er der ikke noget nyt i, og de er kendt for at lave forrygende god sushi til prisen. I Aarhus har de tre forretninger, som alle er populære og velbesøgte. De gode folk i SushiMania bryder sig ikke om at smide mad ud, derfor sælger de deres sushi til halv pris 15 minutter inden lukketid. De kalder det madspildsboxe.

 

Nu kan du se og bestille din madspildsbox online

SushiMania er kommet med i Too Good To Go, som er en app, hvor du kan se og bestille overskudsmad fra de forretninger, som er med. Her er SushiMania lige kommet med. Dermed gør de velkendte sushi-forretninger endnu mere for at hjælpe kunderne. De behøver ikke besøge de fysiske forretninger for at se, hvor mange madspildsboxe der er til salg. Nu kan de se det online og bestille dem der.

 

En selvfølge man ikke smider god mad i skraldespanden

1/3 af al mad smides ud ifølge Too Good To Go. Det virker helt galimatias, og fuldstændig vanvittigt så meget mad ryger ud. Derfor vil SushiMania ikke smide god sushi ud. Det skal spises, hvilket kun indgyder til respekt. Derfor indførte de en rabat på minimum 50% på det sushi, som er tilovers.

 

Frisk sushi med bæredygtige råvarer

Det er i SushiMania butikker i Guldsmedgade, Bruuns Galleri og Skanderborgvej i Viby, hvor vi aarhusianere skal afhente maden. Men tilbuddet gælder i alle SushiManias butikker.

 

Kort om Too Good To Go

Too Good To Go er en app, hvor du kan købe overskydende mad fra restauranter, bagerier, supermarkeder og andre til en stærk reduceret pris. Du bestiller og betaler gennem appen og henter maden i forretningen i et begrænset tidsrum. Typisk kort før lukketid.

 

Se mere om SushiMania her

 

Spar 50% på sushi: SushiMania opruster i kampen mod madspild

 

Del artikel

Andre læser også