Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stort ophørsudsalg: Spar op til 70% på næsten alle varer i Aldi

Af Freja Dumont
Foto: Aldi.dk
Foto: Aldi.dk

ALDI har solgt størstedelen af sine danske butikker til REMA 1000.

Fire af dem ligger på Paludan Müllers Vej 26, Aarhus N, Runevej 4, Aarhus V, Carit Etlarsvej 1, Åbyhøj og Kamma Klitgårds Gade 47, Risskov, og de lukker alle i uge 42 og overdrages herefter til REMA 1000.

I butikkernes sidste åbningsuge vil der være store rabatter på alle varer i butikken med få undtagelser. Det gælder både fødevarer og al non-food, eksempelvis køkkenudstyr, værktøj, tøj og boligtekstiler.

Hvor længe tør du vente?

Ophørsudsalget starter fredag d. 13. oktober kl. 8.00 med 30 % rabat på alle varer i hele weekenden.

Mandag og tirsdag er der halv pris på alt, og i butikkernes sidste åbningsdage onsdag og torsdag er der 70 % rabat, så længe lager haves. Butikkerne lukker, når der ikke er flere varer.

Der vil ikke være fuldt sortiment i butikkerne i den sidste uge, og tilbud fra ALDIs ugentlige tilbudsavis gælder ikke i butikker med ophørsudsalg. Rabatten fratrækkes ved kassen, og varer købt under ophørsudsalg kan ikke returneres.

Farvel og tak efter 45 år

ALDI åbnede den første danske butik i 1977 som den første discountkæde i Danmark. Men efter 45 år siger ALDI Danmark nu farvel.

”Jeg vil gerne sende en stor tak til alle vores loyale kunder og en særlig tak til vores dedikerede og dygtige medarbejdere. Vi håber at se en masse kunder i butikken i de sidste dage, hvor man kan gøre en rigtig god handel med op til 70 % rabat på alle varer,” siger adm. direktør i ALDI Danmark, Finn Tang.

Hvad: Ophørsudsalg i Aldi
Hvor: Paludan Müllers Vej 26, Aarhus N, Runevej 4, Aarhus V, Carit Etlarsvej 1, Åbyhøj og Kamma Klitgårds Gade 47, Risskov.
Hvornår: Fra den 13. oktober

Mange af ALDIs butikker er fortsat åbne. Se adresser og åbningstider for alle butikker her og læs mere om ophørsudsalget her

*Der gives ikke rabat på tobak og modermælkserstatning. Der betales fuld pant på drikkevarer.

Del artikel

Andre læser også