Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Specialbutikker

Specialbutikker i Aarhus

Som enhver anden storby kan det være overraskende at tage på shopping i Aarhus by, når du er på udkig efter specialbutikker. Der findes et væld af forskellige små butikker, der lokker med indbydende vinduer og lækre specialiteter, som tænderne løber i vand over.

Det er lige meget, om du er på udkig efter noget lækker til weekenden, som skal gøres til en særlig weekend, eller om du bare bliver fristet på vej forbi vinduet. Der er noget for enhver smag, og her hos Mig & Aarhus har vi samlet en kort oversigt, over nogle af de mest indbydende specialbutikker i Aarhus centrum.

Når der skal en god vin til middagen

Er du på udkig efter en vin butik i Aarhus, er der flere valgmuligheder. Rigtig mange mennesker sætter pris på en god flaske vin, og selv hvis det bare er en dejlig middag hjemme i stuen for dig og din partner, skal I ikke snydes for en smagsoplevelse i den kaliber. Hos Vinspecialisten i Aarhus kan du altid få hjælp og vejledning til at finde den rette rød- eller hvidvin. Eller du kan besøge Marselis vine, en anden vinhandel i Aarhus, der gerne hjælper med at finde den rette vin til den specifikke middagsret.

Kombiner den gode vin med en delikat ost i Aarhus

Langt de fleste vinkendere er også klar over, at kombinationen af vin og ost er en sikker vinder. Derfor kan du også prøve en ost og vinsmagning i Aarhus hos udvalgte forhandlere. Det kunne eventuelt være hos Kjær & Sommerfeldt. Men hvis det kun er udvalget af gode oste i Aarhus, du er på udkig efter, bør du lægge vejen forbi GRAND fromage, hvor der er noget for enhver ostesmagssans.

Aarhus by er fyldt med specialbutikker

Aarhus by er en stor og indbydende by, der oser af specialitet på mange butikshjørner. Det afhænger helt og aldeles af, hvilke specialiteter du er på udkig efter. Du kan bare prøve at gå en tur gennem byen, og lade dig friste af de mange butiksvinduer med deres udsøgte varer. Selv langs havnen vil du blive fristet af Havnens fiskehus med udsøgte fisk i Aarhus.