Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Specialklassen vender tilbage til Teater Katapult

Af anders@sommersangdigital.dk

Specialklassen, der består af fire talentfulde komikere, som alle er fantastiske til at improvisere vanvittige scener, karakterer og oneliners, vender tilbage til Teater Katapult en sidste gang den 7. juni kl 19.30.

 

De talentfulde herrer har med en række stærke tv-optrædener de sidste par år markeret sig som Danmarks mest toptunede impro comedy gruppe. Specialklassen både optrådte, og var nomineret til Läkerols Talentpris i forbindelse med Zulu Comedy Galla i 2011 og har senere kunne opleves dels i underholdningsprogrammet Casper og Lars Præsenterer samt i deres eget prisvindende TV-show på DR2 med titlen Hotel Zimmerfrei, der sidenhen er solgt til både Kina og Tyskland!

 

Specialklassen sørger for punchlines, jokes, twists, lækre rytmer, og musikalsk vanvid. Det er nemlig publikum, der bestemmer indholdet, og det gør hvert show til en ny og unik oplevelse.

 

Gå ikke glip af denne mulighed for at opleve fænomenet live og vær selv med til at forme og bestemme hvor komikken denne aften skal hen.

Specialklassen vender tilbage til Teater Katapult

Medvirkende: Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup

Del artikel

Andre læser også