Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

SpeediCath® Flex til mænd gør kateterisation hygiejnisk, fleksibel og praktisk 

SpeediCath® Flex fra Coloplast er et skånsomt kateter med en fleksibel kuglespids, der sikrer en skånsom indføring i urinrøret. Katetret kan bruges af alle mænd, men er især god til kateterbrugere, som har forsnævringer og andre passageproblemer i urinrøret. Og så er kateteret pakket i en lille grå pose for øget diskretion. 

 

De fleste mænd er bekymret for at indføre et kateter. Ofte er de bange for, at det vil gøre ondt, eller at de vil gøre skade på dem selv. For at overvinde denne frygt er det vigtigt, at den første oplevelse med kateterisation bliver en succes. SpeediCath® Flex fra Coloplast er et innovativt kateter skabt til dig, som kun ønsker det bedste. Katetret giver en bedre og mere sikker kateterisering for mænd, der anvender kateter. 

 

Hver detalje gør det let at anvende engangskatetret

SpeediCath® Flex fra Coloplast gør kateterisation mere hygiejnisk, fleksibel og praktisk. Denne kombination udgør en helt ny oplevelse af kateterisation for både nye og erfarne kateterbrugere. Det er et hydrofilt kateter, som ligger klar til brug. Det er blødt, og den fleksible og kugleformede spids sikrer en skånsom indføring i urinrøret, også hvis der er forsnævringer eller andre svære passager.

 

Hvad er fordelene ved SpeediCath® Flex?

  • Katetret er pakket i en praktisk og diskret emballage
  • Genlukkeligt indføringsgreb for korrekt indførsel 
  • Fleksibel og kugleformet spids for skånsom indførsel 
  • Blødt indføringsgreb sikrer fuld kontrol 
  • Blødt kateter, der gør navigationen i urinrøret lettere
  • Tør beskyttelsesfilm, som gør katetret let at indføre

 

SpeediCath® Flex – et banebrydende kateter

 

SpeediCath® Flex katetret er hygiejnisk

Det bløde indføringsgreb sikrer, at kateterspidsen placeres og indføres korrekt og med fuld kontrol i urinrøret – helt uden at røre ved kateterspidsen. Den tørre beskyttelsesfilm giver mulighed for at indføre katetret uden at røre ved katetrets overflade, hvilket er en mere hygiejnisk proces. 

 

SpeediCath® Flex katetret er fleksibel

Den fleksible og kugleformede spids sikrer en skånsom indføring i urinrøret, også hvis der er forsnævringer eller andre svære passager, mens det bløde kateter gør det lettere at håndtere og navigere gennem urinrørets anatomi. Det betyder, at du får et fleksibelt kateter, som vil gøre dit liv endnu lettere. 

 

SpeediCath® Flex katetret er praktisk

Efter brug kan indføringsgrebet genlukkes. Herefter kan katetret enten bortskaffes eller lægges tilbage i emballagen, som også kan genlukkes. Det sikrer både en hygiejnisk og praktisk håndtering efter brug, fordi du diskret kan bortskaffe katetret eller tage det med dig. Nemmere bliver det ikke. 

 

Bestil gratis vareprøver hos Coloplast

Diskrete og pålidelige hjælpemidler kan være til stor hjælp, hvis du som mand har ufrivillig vandladning. Du kan bestille gratis vareprøver hos Coloplast, hvilket giver dig mulighed for at prøve forskellige varianter for at finde netop de engangskatetre, som gør din hverdag lettere. 

 

Coloplast tilbyder et bredt udvalg af diskrete engangskatetre til alle slags kateterbrugere. Din bestilling bliver leveret inden for 24 timer på hverdage, og der er fri fragt på alle ordrer. Du kan derfor være helt tryg, når du vælger produkter fra Coloplast.  

 

Få gode råd til din hverdag hos Coloplast Care 

Coloplast Care er et ekstra støttetilbud til dig, der anvender engangskatetre. Selvom hospitalet forbereder kateterbrugere til en god hverdag efter udskrivelse, har mange alligevel svært ved at få de praktiske ting, til at fungere. Derfor stiller Coloplast deres viden og indsigt til rådighed til dem, som måtte have brug for det. 

 

Hos Coloplast Care kan du få gode råd, relevante informationer og inspiration til din hverdag med vandladningsproblemer. Du kan tilmelde dig månedlige e-mails eller løbende følge med i opdateringer på deres hjemmeside, når det passer dig.  

 

De dedikerede sygeplejersker hos Coloplast er også klar til at støtte og vejlede dig på telefonen, hvis du har spørgsmål som kateterbruger. Alle sygeplejersker hos Coloplast har tavshedspligt, og du kan få rådgivning om alt lige fra valg af produkter og kateterisation til, hvordan du bedst forebygger urinvejsinfektioner.