Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Say You’ll Be There: Nyt Spice Girls-show netop annonceret i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm

When you’re feelin’ sad and low. We will take you where you gotta go. Smilin’, dancin’, everything is free. All you need is positivity

Har du brug for at ‘Spice up your life’, så ‘Say You’ll Be There’ lørdag 2. marts 2024, hvor verdens mest kendte pigegruppe hyldes ad to omgange i Aarhus.

Her kan du nemlig genopleve alle Spice Girls legendariske 90’er-hits, når ‘WANNABE – The Spice Girls Show’ indtager Hermans i Tivoli Friheden.

Kæmpe hyldest: Oplev Spice Girls-show i Aarhus
PR-foto

Der er kun få billetter tilbage til showet kl. 20.00, så nu er et ekstra show annonceret til samme dag kl. 16.00. Det er ejer og Executive Producent hos Winkler Productions, Lasse Winkler, der står bag det nye show, og han har store ambitioner.

“Showet Wannabe er en kæmpe hyldest til Spice Girls, hele universet omkring pigerne og alt det de har været med til at skabe. Det er musikken, fællesskabet, tøjet, festen, og alt det vi forbinder med Spice Girls.

Originale musikarrangementer, der giver dig chancen for at høre dine yndlingssange på en frisk, spændende og unik måde,” udtaler Lasse Winkler. 

90’er-nostalgi for fuld skrald

Til Wannabe – The Spice Girls Show præsenteres håndplukkede, professionelle, danske performere, der alle har kastet deres kærlighed over Spice Girls og ikke mindst rollerne som Ginger, Sporty, Baby, Posh og Scary.

Der er lagt op til et brag af et musikalsk show, hvor du kan Zig-A-Zig-Ahhhh – hele aftenen. Og der er selvfølgelig tale om en ståkoncert, så publikum kan give den fuld gas med både dans og fællessang.

Medbring dine bedste moves, dit fedeste outfit og din Girl Power-attitude, så er du klar til at swing it, shake it, move it, make it.

‘WANNABE – The Spice Girls Show’ er en kæmpe hyldest til Spice Girls, hele universet omkring pigerne, og alt det de har været med til at skabe.

Til showet genoplever I altså både musikken, showet og pigernes unikke friendship. 

Så gør dig klar til at skråle med på hits som WannabeSay You’ll Be ThereSpice Up Your LifeStop2 Become 1 og mange, mange flere, og inviter veninder, venner, familie, kolleger eller din kæreste med og få en helt speciel oplevelse.

Hvad: Wannabe – The Spice Girls Show
Hvor: Hermans, Tivoli Friheden  
Hvornår: 2. marts 2024 kl. 16 og 20

‘WANNABE – The Spice Girls Show’ kan – udover i Aarhus – også opleves i en række andre byer i Danmark.

Find billetter til showet her

Del artikel

Andre læser også