Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis for velgørenhed: Nyt pizzeria donerer hele omsætningen væk

Af Jan L. Pedersen

Når Ild.Pizza slår dørene op til sit nye pizza-joint i Risskov på fredag den 4. oktober, er det ikke kun til glæde for pizza-elskere:

 

Ikke bare overskuddet, men hele omsætningen i tidsrummet kl. 16-21 sendes direkte videre til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i samarbejde med Team Rynkeby.

 

Tro mod traditionerne

Ild.Pizza er tro mod italienske traditioner. Pizzaerne bliver bagt i en brændefyret stenovn, råvarerne er økologiske og aldrig frosne, og på menukortet står både vegetar- og glutenfri varianter.

 

Der er mulighed for at sammensætte sin egen pizza, præcis som man ønsker den. Fra menukortet på hjemmesiden kan man vælge et ubegrænset antal toppings, bl.a. parmaskinke, bresaola, italiensk salami, pancetta, diverse grøntsager, fire forskellige oste samt krydderier og olier.

 

Fast pris: 79 kroner

Prisen er den samme, uanset hvor mange ting du har lyst til at toppe din pizza med: 79 kroner. Bliver du glad for maden og vælger at komme igen – og igen – er hver 10. pizza gratis.

 

Orker du ikke at komponere din pizza, kan du vælge blandt favoritterne på menukortet. Og som en ekstra gimmick kan du på hjemmesiden følge arbejdet i køkkenet live.

 

Verdensmester i pizza

På dagen bliver der mulighed for at møde ingen ringere end verdensmesteren i pizzabagning, Marco Fuso.

 

En pizzadej udgør en betydelig del af hele smagsoplevelsen, og her har Ild.Pizza udviklet sin egen opskrift i samarbejde med netop Marco Fuso.

 

Store ambitioner

Bag Ild.Pizza står restauratørerne Esben Mols Kabell, Anders Grønborg og Younes Deaibes. De åbnede den første Ild.Pizza i Skejby tidligere på året og har fra begyndelsen haft succes. På en god dag kan filialen i Skejby servere op mod 600 pizzaer.

 

Virksomheden har lige nu planer om at åbne 10 pizzeriaer og har allerede fundet lokationer til de næste to.

 

“Vi gør en dyd ud af finde de rigtige medarbejdere og give dem en grundig uddannelse,” fortalte den daglige leder, Younes Deaibes, i august til Aarhus Update.

 

Ild.Pizza leverer ikke ud af huset, men tilbereder kun mad til afhentning.

 

Tilmelding til åbningen på fredag er ikke nødvendig – til gengæld er det muligt at forudbestille sin pizza på stedets hjemmeside.

 

Spis for velgørenhed: Nyt pizzeria donerer hele omsætningen væk

 

Ild.Pizza

Lystrupvej 33
Risskov
www.ild.pizza (bemærk: uden .dk i adressen)
info@ild.pizza

 

 

Del artikel

Andre læser også