Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spiselauget: Børne-MGP på storskærm, god mad og vin til forældrene

Af Line Ingwar Karlsen

Efter at Spiselauget lavede deres restaurant mere børnevenlig, blev der på meget kort tid fuldt booket til fredag, som er åbningsdagen. Så de har været nødt til at rykke rundt på restauranten, for at skabe endnu flere pladser. Det er lykkes.

 

Lørdag den 2. marts er der på nuværende tidspunkt meget få pladser tilbage, så interessen for det nye koncept har taget aarhusianerne med storm.

 

Børneområde med storskærm

Folkene hos Spiselauget har trods den store interesse valgt at skabe lidt ekstra for de børnefamilier, der vil ud at spise på lørdag. Det er den store MGP-dag for børn, og de har i den forbindelse sat storskærm op i et tilstødende lokale til restauranten, hvor Spiselauget vil vise MGP for de børn, som er i ledtog med spisende voksne.

 

Her vil der i rummet være gratis saft og popcorn, og børnene kan nemt og uforstyrret gå ud til deres forældre og omvendt.  

 

Dette tilbud gælder udelukkende for seatings klokken 19.00. (MGP starter klokken 20.00)

 

Under hele MGP kan forældrene nyde deres mad og drikke i ro og mag. Med andre ord, den perfekte forældre-date, eller måske flere hold venner som har børn. Hvem ved, mulighederne er helt sikkert til stede.

 

Husk, at børn spiser løs af tag selv-bordet for kun 100 kroner. For voksne er prisen 250 kroner. Arrangementet er ikke købsbetinget.

 

Tag selv, ligesom ved spisebordet

Idéen er, at der skal være noget at vælge mellem. Der mangler ligesom et sted i Aarhus, hvor man kan få lækker, velsmagende hverdagsmad, nemt og hurtigt. Se menukortet for marts her:

Spiselauget: Børne-MGP på storskærm, god mad og vin til forældrene

Økologisk og bæredygtigt

Spiselauget vil gerne lavet noget mad, som rummer tidens trends. Bæredygtighed, økologi, hverdagsmad, fællesspisning, uformelle rammer og mere socialt samvær. Et rum, hvor familier og venner kan nyde velsmagende lækker mad sammen med andre.

 

Bestil bord på www.spiselauget.dk

 

Spiselauget på Godsbanen

Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
+45 22 62 14 22
Hjemmeside

Facebook