Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skarp pris: Få 9 serveringer og ad libitum drikkevarer for 495 kroner

Af Freja Dumont

I hjertet af Aarhus, blot et øjekast fra Musikhuset, Aros og gågaden, holder Spiselauget til på Godsbanen. Her pulserer en helt unik og intim stemning indkapslet i kreative og skæve rammer, som bestemt er et besøg værd.

Det nordiske moderne brasserie har gjort det simpelt og enkelt, så de kan holde prisen skarp – og det må man i den grad sige, de gør.

Hver onsdag til lørdag i hele marts kan du nemlig få henholdsvis 6 serveringer for 395 kroner eller 9 serveringer for 495 kroner.

Maden serveres som social dining og hertil er der 2 eller 3 timers ad libitum drikkevarerbuffet, hvor der både er til dem, som ønsker en drink i hver hånd og dem som nyder en lækker lemonade og alkoholfri øl.

Du kan booke bord lige her.

Skarp pris: Få 9 serveringer og ad libitum drikkevarer for 495 kroner

Alt hvad (mad)hjertet begærer

Der er masser af spændende forårsnyheder på menuen hos Restaurant Spiselauget, og vi skal lige love for, at vi fik serveret noget for en hver smag, da vi lagde vejen forbi.

Menuen kræser som altid om råvarer, der repræsenterer sæsonen bedst muligt – derfor var forårsbebuder nummer et selvfølgelig også at finde på menuen: stenbiderrogn.

Skarp pris: Få 9 serveringer og ad libitum drikkevarer for 495 kroner

Hvis du overvejer at tage de 6 retter fremfor de 9, så skal du lige tænke dig om en ekstra gang. For med de 6 retter får du altså ikke serveret snacks, som nærmest var vores yndlingsret på hele menuen.

Her får du nemlig stenbiderrogn i en lille tærte fyldt med creme fraiche af den fedeste slags (naturligvis). Hvis det ikke er smagen af forår, så ved vi ikke, hvad er.

Dertil fik vi også en friturestegt jordskokke med brunet smør og karse. Alt sammen skyllet ned med et køligt glas velkomstbobler.

En seriøst god start på en god aften. Man kunne godt fristes til at spørge om en omgang snacks mere – meeeen det ville også være ærgerligt, hvis der ikke var plads i maven til de resterende lækre retter på menuen.

I løbet af aftenen fik vi også sprøde papadums med cremet friskost, krabbekød og frisk citron, som virkelig smagte dejligt og sommerligt.

Videre til hovedretten der bød på en rigtig mormor-klassiker: Nemlig kylling med agurkesalat og skysauce. Kæmpe point til kyllingen, som var lækker saftig og med sprødt skind udenom.

Også gulerødderne, som var perfekt sprøde og med estragon-sirup og helt sprødt kyllingeskind drysset udover, imponerede alle ved bordet.

Begge menuer kan ses her:

6 serveringer

Forret:

  • Papadums – Krabbe – Friskost
  • Cherry Tomat – Bøf Tomat – Tomat Sjus

Hovedret:

  • Kylling – Agurk – Skysauce
  • Gulerødder – Sirup – Estragon
  • Petit Kartofler – Urtesalt – Smør
  • Panko – Svampe – Citron

Pris 395 kr. (Inkl. ad libitum drikke i 2 timer. Skal vælges af hele bordet.)

9 serveringer

Snacks:

  • Stenbidderrogn – Tærte – Cremefraiche
  • Jordskokke – Brunet smør – Karse

Forret:

  • Papadums – Krabbe – Friskost
  • Cherry Tomat – Bøf Tomat – Tomat Sjus

Hovedret:

  • Kylling – Agurk – Skysauce
  • Gulerødder – Sirup – Estragon
  • Petit Kartofler – Urtesalt – Smør
  • Panko – Svampe – Citron

Dessert: 

  • Rabarber – Vanilje – Crumble

Pris 495 kr. (Inkl. ad libitum drikke i 2 timer. Skal vælges af hele bordet.)

Drik så meget, du kan

Som altid følger der drikkevarer ad libitum med til Spiselaugets aftenmenuer – og det er altså genialt, hvis du spørger os.

På den måde ved du præcis, hvad du skal betale ved aftenens slutning, og der er rig mulighed for at alle får slukket tørsten både med eller uden alkohol.

Vi var svært glade for den hjemmelavede Grape lemonade med vodka, som smagte ligeså godt, som den ser ud.

Drikkevarebuffeten indeholder også husets hvid- og rødvin, fadøl, Gin Hass, hjemmelavet iste, citron lemonade, sodavand, alkoholfri øl- og vin samt isvand.

Da vi besøgte Spiselauget en fredag aften var det et blandet publikum, der sad ved bordene omkring. Der var langborde, hvor en større gruppe kollegaer hyggede sig. Der var en flok unge gutter, som var ude og fejre weekenden og der var par, som var ude for at nyde en god middag.

Man kan lidt det hele hos Spiselauget, og vi er vilde med, at konceptet omfavner så stor en målgruppe.

Der er altså med andre ord de perfekte rammer til en hyggelig forårsaften med dem, du holder af!

Menuen kører hver tirsdag til lørdag fra kl. 17.

Booking af bord sker lige her.

Del artikel

Andre læser også