Spiselauget går all in med fire spændende boder på NorthSide

Spiselauget har været med på NorthSide alle årene. Det er en historie i sig selv. Men den tager vi ikke her. De leverer et godt produkt og er hurtige til at lange noget over disken. Deres mad er ærlig, og de forstår at få en god smag frem i maden. Igen i år har de fire boder. Umami burger, Fish’ N Chips, Pork Bun og Gourmet Hotdog. Alle sammen er 100% økologiske. Det kræver NorthSide, også selvom økologi i sig selv ikke er garanti for, at maden smager godt. Men Spiselauget har altid haft fokus på dyrevelfærd og gode råvarer, men ikke mindst på, at maden skal smage godt, og ikke være det samme som naboen laver. De er gode til nytænkning, hvilket klart kan både ses og smages.
Umami burger
En gentagelse fra sidste års NorthSide. Eller næsten da. Sidste år var det sliders, og i år er det så den store udgave – burgeren. Den glæder vi os til. Grillet souvitt bøf, trøffelmayo, portobello svampe, rødløg, syltede agurker og salat serveret i briochebolle.
Pork Bun
Nyt er Pork Bun. Sidste år kørte de en flæskestegssandwich. Den er ændret til en Pork Bun i år. Briochebolle, frilandsgris, rød spidskål, grøn spidskål, rødløg, dijon mayo, rødbede relish og syltede agurker.
Gourmet hotdog – også vegetarisk
Spiselauget var de første, der lavede en gourmet hotdog. De har om nogen lavet banebrydende dogs gennem tiden. Pølsen får de lavet hos slagteren, og den kan ikke købes i butikkerne. Det giver respekt! Denne hotdog er med ramsløgsmedister, hjemmelavet brød, hjemmelavet fennikel remoulade, ketchup, sennep, hjemmesyltede rødløg, syltede agurker og et lille knips urter på toppen. Den fås også med tofupølse. Dropper du remouladen, er den dermed vegansk.
Fish’ N Chips som sidst
En klassiker. Friteret sejfilet med pommes frites vendt i urter samt hjemmelavet tatar sauce. Ren luksus.
Beliggenheden bliver samme sted som sidste år, mellem Upside og Skovbunden. Priserne ligger mellem 50 og 65 kroner. Spiselauget gør det altid godt, laver det meste selv og har god smag i maden. Aarhus Update har igen i år store forventninger til Spiselaugets boder, og vi skal helt sikkert forbi og smage maden.