Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spiselauget på Godsbanen: Ta’-selv-bord og ingen-dikkedar-bar til 250 kroner 

Af Pernille Søborg

Spiselauget på Godsbanen er kendt for deres hyggelige ta’-selv-bord og deres vin, øl og saft ad libitum. Spiselaugets ta’-selv-bord har fokus på bæredygtighed, økologi, grøntsagsretter, frilandskød og i det hele taget dejlig mad til en god pris.

 

I vinterferien er der rabat, hvis du køber drikkemenuen til din mad. Den koster normalt 100 kroner. Ta’-selv-bordet koster tirsdag til torsdag 195 kroner per person og fredag og lørdag 250 kroner. Børn under 10 år spiser gratis ifølge med en voksen. (Maks. 2 børn pr. voksen).

 

Om det er de lækre salater, brød med alverdens tilbehør, desserten eller vin i lange baner, der trækker vides ikke, men Spiselauget er utrolig populær. 

 

Ta´-selv-bordet er fra tirsdag til lørdag fra 17.00 til 21.00.

 

Fra tirsdag den 7. januar til den 29. februar ser menuen sådan her ud:

 

BRØD OG DIP

  • Hjemmebagt surdejsbrød med rørt smør, krydderolier og dip

 

FORRET

  • Fisketerrin med tigerrejer i noritang, wasabi mayo og urter
  • Fiskefrikadeller med rørt remoulade
  • Bruschetta med tomat, basilikum og olivenolie
  • Sprøde padrons med sesam

 

DET VARME

  • Braiseret kalveskank med ristede svampe, syltede perleløg og timian crumble
  • Hotwings med hjemmelavet BBQ sauce
  • Vegetar dahl med kartoffel, kikærter, abrikoser, linser og varme krydderier
  • Spaghetti og meatballs med parmesan og urter
  • Baji med spinat og løg serveret med saltet yoghurt og spicy chutney
  • Ristede kartofler med smør og urter

 

DET KOLDE

  • Nudelsalat med peanuts, koriander, kål og spire
  • Klassisk cæsarsalat med ansjoser, Arla unika ost, sprøde croutoner og dressing
  • Coleslaw på spidskål, fennikel, dild og citron
  • Bagte gulerødder med timian, citron og ristede mandler
  • Grønkålssalat med æbler, tørrede frugter og mild senneps vinaigrette

 

DESSERT

  • Æbletrifli med makroner og ribs
  • Ostebræt med udvalgte modne oste, sødt og sprødt

 

Det kan ske, at kokkene på Spiselauget ændrer lidt i menuen, da de elsker at være kreative og gerne vil bruge de bedste samt mest friske råvarer

 

Spiselauget

Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Website:

Book bord her:

 

Del artikel

Andre læser også