ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Går godt trods krisen: Spiselauget søger ny assisterende køkkenchef

Af Freja Dumont

Stigende priser på el, fødevarer, emballage og lønninger har gjort, at mange i restaurationsbranchen lige nu kæmper for overlevelse og mange caféer, restauranter og bagerier har allerede måtte kaste håndklædet i ringen.

Men på trods af de hårde tider rekrutterer nogle restauranter fortsat – en af dem er Spiselauget på Godsbanen.

Selvom der har været en smule nedgang i bookninger til Mortens aften og julefrokoster, oplever Spiselauget, at deres eventkalender i 2023 allerede er godt fyldt op. Samtidigt er stedets klimavenlige frokostvirksomhed Dabba Aps i vækst.

“Det er en svær tid lige nu, men her hos Spiselauget ser vi håb for fremtiden. Vi mangler derfor personale nu – især gode kokke og en assisterende køkkenchef,” siger Jesper Kristensen fra Spiselauget og fortsætter:

“Vi forbereder os på, at 2023 formentligt bliver travl, og vi gætter på at folk lige her og nu passer på med pengene, da der skal være nok til elregninger og julegaver.

Vi har fortsat svært ved at finde gode folk, især i køkkenet, og derfor gør vi alt, vi kan, for at finde de rigtige kandidater, så vi står med et stærkt hold både henover julen, men også når foråret nærmer sig igen,” siger Jesper Kristensen.

Jobopslag:

Food Family Group søger assisterende køkkenchef til Spiselauget, Godsbanen i Aarhus

Spiselauget laver brunch, frokostbuffet og aften a la carte med 6 og 9 serveringer samt selskabsservering

Spiselauget er en del af Food Family Group, en østjysk gastronomikæde og teamet består af 8 ansatte i køkkenet og 15 i baren.

Hos Spiselauget er to dage ikke ens. Personaletrivsel, personlig og professionel udvikling er i fokus, såvel som gæstens gode oplevelse. Sammen med Spiselaugets køkkenchef bliver du ansvarlig for at drive et professionelt køkken.

Har du nedestående erfaringer, så send en ansøgning:

  • Erfaring indenfor økonomisk ledelse af et køkkken
  • Erfaring med personaleledelse
  • Varerbestillinger
  • Selskabservering til 100+ gæster

Ansøgning eller spørgsmål sendes til jesper@spiselauget.dk

Lyder jobbet som noget for dig – eller en du kender – så tøv ikke med at sende en besked til Spiselauget.

Del artikel