Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

SPOT 2020 aflyser: Flere SPOT-aktiviteter søges gennemført hen over sommer og efterår

SPOT Festival 2020 aflyser. SPOT følger hermed regeringens og sundhedsmyndighedernes opfordringer og henstillinger om at begrænse Corona-smittens udbredelse.

 

Corona-krisen mærkes hårdt overalt i arrangørmiljøet i Danmark, og med den uvished, der er, om hvorvidt man overhovedet kan og må – eller bør – lave arrangementer af SPOTs størrelse i vores afviklingsperiode, finder SPOT Festivalens ledelse og bestyrelse det urealistisk at gennemføre den ambitiøse festival.

 

SPOT er – som den ældste og største showcasefestival for nyere dansk og nordisk musik – et vigtigt mødested, hvor internationale branche- og mediefolk kan møde musikken og hinanden. Men også internationalt er usikkerheden stor og voksende lige nu. Vi har allerede modtaget så mange afbud fra internationale agenter, pressefolk, publishers og festivalarrangører, at den del af SPOTs virke ikke vil give nogen mening i år.

 

Allerede i løbet af sommeren og efteråret satser vi på, at kunne gennemføre en række koncerter og andre branche-aktiviteter, der på hver deres måde vil sætte et tydeligt SPOT-fokus på den nyere danske musikproduktion. SPOT er allerede i kontakt med en lang række partnere og leverandører, og dette arbejde følges der op på i de kommende dage og uger.

 

SPOT refunderer selvfølgelig købte billetter til årets Festival – alternativt kan man også vælge at ombytte billetten til SPOT festival 2021. Så er man allerede sikret adgang til næste års musikfest i Aarhus. Læs mere her.

 

I anledning af den aflyste festival udtaler SPOTs bestyrelsesformand, Poul Martin Bonde:

“Det er super ærgerligt, at vi på denne måde må opgive at afholde SPOT Festival i 2020. Men vi vender stærkt tilbage i 2021 – og ved at lave nogle markante arrangementer i løbet af sommeren og efteråret, behøver SPOTs aftryk på det danske musikmiljø ikke at savnes helt i år. Herfra skal lyde en stor tak til alle de publikummer, der allerede havde købt billet, til alle de musikere og branchefolk der havde meldt deres ankomst, til vores dygtige stab der har knoklet for at blive klar til åbningen, og til alle vores frivillige der endnu engang var parate til at skabe den helt særlige festival der er SPOT”.