ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spritnyt gaming-univers: Warzone og vaffelbidder med softice

Af Freja Dumont
Foto: C4 Gaming
Foto: C4 Gaming

I morgen, fredag den 14. maj, slår Europas tredjestørste Gaming Lounge, C4, dørene op til deres helt nye og kæmpestore gaming-univers i hjertet af Aarhus.

Så hvis du er til en god omgang Counter Strike, Fortnite eller FIFA efterfulgt af lækre burgere, milkshakes og friskbagte Waffle Bites toppet med sauce og krymmel – og selvfølgelig softice på siden -, så er det her en nyhed af de helt gode.

”Kun det bedste er godt nok til vores besøgende; hvad end det gælder spil, udstyr eller vores udvalg af drikkevarer, snacks og mad.

Spritnyt gaming-univers: Warzone og vaffelbidder med softice

Netop derfor samarbejder vi nu også med Vaffelbaronerne og Red Bull om at give den bedste oplevelse til vores besøgende.

Vi garanterer byens vildeste stemning, topfede omgivelser og nervepirrende turneringer i alle de mest populære spil,” siger Hassan Mahamod, en af initiativtagerne bag C4 Gaming Lounge.

Stort udvalg af snacks og lækkerier

De sprøde vaffelbidder, som du finder på menuen hos C4’s café BYTES, dufter himmelsk og får ens tænder til at løbe i vand.

Måske kender du allerede Waffle Barons, som forsyner café BYTES med deres sprøde lækkerier.

Spritnyt gaming-univers: Warzone og vaffelbidder med softice
Foto: C4 Gaming Facebook

De aarhusianske iværksættere Vaffelbaronerne har nemlig førhen forkælet aarhusianerne med luftige, sprøde og friskbagte Bubble Waffles og små, crunchy Waffle Bites i deres tidligere isbutik Olufs i Graven 16.

Udover de friskbagte vaffelbidder kan du tanke ekstra energi fra de iskolde drikke fra C4’s hovedsponsor Red Bull eller mæske dig i de lækre burgere, milkshakes, pomfrittes, chili cheese tops, hotdogs og toasts eller gå på opdagelse i det store udvalg af snacks og chips.

Luksus Gaming midt i Aarhus

C4 er Danmarks mest ambitiøse gaming lounge med stor fokus på social gaming, atmosfære, stemning og professionel støtte til e-sport.

De unge friske gutter, der står bag C4, vil gerne reformere fordommene om en internetcafé, og det nye C4 er langt fra en snavset kælder med lugt af sved og sure sokker.

De store luftige lokaler byder på 160 kraftige gamermaskiner, 8 VIP eSport BootCamp rum samt 4 PlayStation5 rum.

Spritnyt gaming-univers: Warzone og vaffelbidder med softice
Foto: C4 Gaming Facebook

105 af computerne er placeret på en helt unik måde på pentagon borde, hvor alle har deres helt egen frie plads til at kunne bevæge både ben og arme.

C4 har udover deres mange kvadratmeter indenfor også mange parkeringsmuligheder.

”Vores mål er at være Danmarks bedste gaming lounge med stor fokus på stemning, kvalitet, innovation, turneringer og eSport,” siger Hassan Mahamod

Som en del af den kommende åbning kan du på C4’s Facebook-side deltage i konkurrencen om at vinde en PlayStation 5.

Læs mere om den nye Gaming Lounge her.

Hvad: C4 Gaming Lounge
Hvor: Ankersgade 12C, 8000 Aarhus C
Hvornår: Åbner fredag den 14. maj kl. 17.00

Del artikel