Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sprøde, saftige og marinerede kyllinger på spyd: Nyt rotisseri åbner snart i Aarhus

Af Freja Dumont

Forestil dig den perfekt grillede kylling: Saftig og mør i en smagfuld marinade med et lækkert sprødt skind, der knaser.

Bare tanken får vores tænder til at løbe i vand.

Lyder det også appetitvækkende i dine ører? Så kan du godt begynde at glæde dig, for i midt april åbner Aarhus’ nye rotisseri Rooster.

Sprøde, saftige og marinerede kyllinger på spyd: Nyt rotisseri åbner snart i Aarhus

Et andet take på kylling

Rooster på Vestergade kommer til at tilbyde hele fire slags marinerede kyllinger – enten hele eller halve.

Hertil kommer du til at kunne vælge mellem en række sideorders lige fra friskblandede salater til rösti og fritter til orientalske dips.

”Danskerne elsker jo kylling. Men lige nu er det ofte den samme slags kylling med det samme krydderi, der serveres mange steder.

Jeg vil gerne bidrage med kylling på spyd i forskellige varianter, hvor der virkelig er kredset om kødet og tilberedningen af det,” siger Mohammed Badr, ejer af Rooster.

Sprøde, saftige og marinerede kyllinger på spyd: Nyt rotisseri åbner snart i Aarhus

Se din mad blive tilberedt

Når du træder ind ad døren til byens nye rotisseri, bliver du mødt af hyggelige omgivelser med egeføj i loftet, hyggelig dæmpet belysning og et stort åbent køkken.

Rooster kommer hovedsageligt til at lave takeaway. Men der kommer også siddepladser i caféen, og der bliver mulighed for at sidde i ”baren”, hvor du kan følge med, mens din mad bliver tilberedt i køkkenet.

”Jeg har sommerfugle i maven, og jeg glæder mig til at åbne Rooster. Jeg har allerede to caféer, og jeg elsker kontakten med mine gæster.

Jeg håber og regner med, at folk vil tage rigtig godt i mod stedet – og ikke mindst den gode mad, vi kommer til at servere,” siger Mohammed Badr.

Del artikel

Andre læser også