Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skrål med på ’Bohemian Rhapsody’: Queen hyldestband kommer til Aarhus

Af Freja Dumont

I 10 år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind- og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser.

Nu kan du for første gang opleve dem til en udendørs sensommerkoncert, når de spiller alle de store hits på Amfiscenen i Musikhusparken til på torsdag den 9. september.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits som We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now og Somebody To Love.

Listen af hits er lang, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.

Køb din billet her. 

Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury

Væbnet med masser af spillelyst og en dedikation til konstant forbedring spiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet.

Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, som uden sammenligning er Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Glæd dig, det bliver vildt, det bliver svedigt, og det bliver uden tvivl en mindeværdig oplevelse af de helt store.

Hvornår: Torsdag den 9. september
Hvor: AmfiscenenArrangørMusikhuset Aarhus

Del artikel

Andre læser også