ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

St. Patricks Day på Tir Na nÓg: Irsk morgenmad, livemusik og sport

Af Freja Dumont

St. Patricks Day er en helligdag i Irland, hvor irere mødes verden over og fester med øl, musik og god mad.

Selvfølgelig inviterer den irske bar Tir Na nÓg på Frederiksgade også til festligheder i forbindelse med Irlands nationaldag den 17. marts.

Her fejres helligdagen dog ikke kun en enkelt dag, men hele fem dage fra onsdag den 16. marts til og med søndag den 20. marts.

”Vi  har arrangeret en hel festival med musik, sport, fest og glade dage. Det er tre år siden, vi sidst kunne fejre St. Patricks Day på Tir Na nÓg grundet Coronanedlukninger.

Det er den største dag på året for os, og vi glæder os enormt meget til igen at invitere alle aarhusianere til årets hyggeligste fest,” siger Andreas Ruigrok, manager og partner hos Tir Na nÒg. 

St. Patricks Day på Tir Na nÓg: Irsk morgenmad, livemusik og sport

Læg en god bund med ægte irsk morgenmad

Hver dag under festivalen kan du komme ned og få en traditionel irsk morgenmad for 135 kroner, så du kan få lagt en god bund, inden der skal skåles i Guinness og irsk whiskey.

“Vi får fløjet de ægte irske produkter – Barrs the, pølser, bacon og “black og white pudding”- ind for at sikre, at oplevelsen bliver helt perfekt og autentisk,” siger Andreas Ruigrok.

St. Patricks Day på Tir Na nÓg: Irsk morgenmad, livemusik og sport

Derudover kan du også se frem til dage med masser af livemusik, Premier League, 6 Nations Rugby og gastro pub mad hele dagen.

Søndag er der ‘Family Day’ på Tir Na nÓg, og børnene kan her klæde sig ud i grønne farver og hatte og smage på den irske morgenmad for kun 50 kroner.

Så tag din familie og bedste venner under armen og deltag i festlighederne til St. Patricks Day på Tir Na nÓg de kommende dage.

Se det fulde program her

St. Patricks Day på Tir Na nÓg: Irsk morgenmad, livemusik og sport

Del artikel