Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stadig billetter: Festugen skydes i gang med spektakulært show

Af Freja Dumont
Foto: Tivoli Friheden
Foto: Tivoli Friheden

Torsdag den 24. august nærmer sig med hastige skridt, og her kan publikum traditionen tro se frem til at skyde Festugen i gang til den store Uofficielle Åbning.

I år kan man forvente noget lidt andet end de traditionelle koncerter. Fællesskabsstemningen og de musikalske stjernestunder er dog som altid helt i top.

Under titlen Uofficiel Åbning – United Change vil Aarhus Festuge og Teatret Svalegangen præsentere publikum for et både underholdende, oplysende og publikumsinvolverende sceneshow med afsæt i FNs 17 verdensmål.

”Vi er utroligt stolte af det store fællesskab og de magiske aftener, man forbinder med Festugens Uofficielle Åbning. I år ser vi frem til at tilbringe den med Teatret Svalegangen og deres imponerende projekt United Change.

Og aftenen bliver ikke mindre smuk eller fællesskabende af, at vi samles i Tivoli Friheden til et show om vores fælles fremtid”, siger Rikke Øxner, direktør for Aarhus Festuge.

Per Vers er konferencier og The Antonelli Orchestra aftenens husorkester, når Frihedens fantastiske scene indtages af blandt andet Aarhus Gospel Singers, performancen Human Plant, luftkunstneren Ester Wrobel, Holstebro Dansekompagni og teaterkompagniet Don Gnu.

Derudover vil ingen ringere end Andreas Odbjerg og Medina stå for et musikalsk bidrag til showet i Tivoli Friheden.

Du kan købe billet til showet lige her.

Tidsplan
19:00 – Aarhus Gospel singers and friend (varighed 40 min.)
20:00 – Stand up: Michael Schøt (varighed: 20 min.)
20:45 – JJ Paulo m. The Antonelli Orchestra
21:00 – Showet ‘Uofficiel Åbning – United Change’ starter

Fantastisk ramme til at vise kunstens store potentiale

Når Uofficiel Åbning – United Change folder sig ud den 24. august, bliver det ikke kun et tidligt startskud for 10 dage med nye store Festugeoplevelser.

Det bliver samtidig kulminationen på flere års arbejde, som Svalegangen har lagt i projektet ’United Change’. Nu løftes projektet til nye højder på Tivolis store scene, men målet er det samme:

At vise kunstens enorme potentiale, når det handler om at skabe mere bæredygtig adfærd.

Hvad: Uofficiel Åbning – United Change
Hvor: Tivoli Friheden
Hvornår: Den 24. august kl. 21 til 23

“Med Festugens Uofficielle Åbningsfest vil vi skabe en aften, hvor publikum kan involvere sig, feste og opleve en stærk følelse af fællesskab.

Vi løser ikke global fattigdom eller klimakrisen på en aften, men vi tror på kunstens evne til både at underholde og inspirere, og det mener vi fortjener en stor scene”, udtaler Per Smedegaard, direktør og kunstnerisk chef på Teatret Svalegangen.

Del artikel

Andre læser også