Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unik opsætning: Kom til Star Wars Film-koncert i Musikhuset

Af Freja Dumont
Foto: Musikhuset Aarhus
Foto: Musikhuset Aarhus

Til september har du atter chancen for at opleve den legendariske storfilm Star Wars: The Empire Strikes Back Live In Concert, i en unik opsætning i Musikhuset.

Gå ombord i Tusindårsfalken og oplev et utroligt univers i en galakse langt, langt væk. Den mørke side vil overtage herredømmet over galaksen, og kun jedi’en Luke og hans venner kan stoppe dem.

Hør John’ Williams legendariske soundtrack live

Filmen bliver vist samtidig med, at komponisten John Williams’ legendariske musik spilles live af Aarhus Symfoniorkester under kyndig ledelse af dirigent Christian Schumann.

Star Wars: The Empire Strikes Back havde premiere i 1980 og er en af filmhistoriens største succeser. Sammen med de andre film i Star Wars-universet har den haft enorm indflydelse på, hvordan filmkunst skabes.

De visuelle special effects og musikken står som filmhistoriske hjørnesten. Star Wars: The Empire Strikes Back vandt en Oscar for bedste lyd, og John Williams vandt Bafta-prisen og blev nomineret til både en Oscar og en Golden Globe for Best Original Score.

Populær filmkoncert

Til filmkoncerten i september sidste år, var billetterne revet væk, og grundet corona restriktionerne, måtte nogle forventningsfulde publikummer desværre også vinke farvel til forestillingen.

Men nu viser vi endnu engang den ikoniske science fiction-film på storskærm, så skynd dig at slå til og vær med, når kraften atter ruller ind over Musikhusets Store sal.

Køb dine billetter her.

Hvad: Star Wars Film-koncert i Musikhuset 
Hvornår:
Torsdag den 2/9, fredag den 3/9 og lørdag den 4/9

Del artikel

Andre læser også