Vinterferien i Aarhus: Spis en mør og saftig bøf til en god pris – se hvem der er med her…
Er du vild med et god stykke kød med sauce til?
Til DinnerDays i vinterferien tilbyder mange restauranter tre retter fra 210 kr. (+gebyr), hvor der serveres et godt stykke kød med sauce til hovedret. Vi har samlet en oversigt til dig lige her.
DinnerDays billetsalget er i fuld gang. Leder du efter en restaurant i Aarhus, der serverer bøf med sauce til hovedret? Så kig med her, hvor vi har samlet en række restauranter med bøf på menuen.
Fedet i Risskov
Appetizer
Forret
- Ovnbagt torsk, selleri, panko og varm tatarsauce
Hovedret
- Rosastegt kalvefilet, bagt jordskokke, persillerod, gulerod, kejserhat, sauce bordelaise og Pommes Anna
Dessert
- Bagt æblekage af sprød æble, vanilleis og farinsauce
Madklubben Aarhus
Forret
- Saltet laks
– Bæredygtig laks fra Færøerne, med wasabimayo, yuzufløde, limeblade, sprøde salater og puffet tapioka med ristet sesam
Hovedret
- Helstegt oksecuvette
– Mør og saftig oksecuvette med gyldne, sprøde fritter, sauce bordelaise og asiatisk salat. Du skærer selv stegen ved bordet.
Dessert
- Brownie med mørke bær
– Saftig brownie på Valrhona chokolade med mærke bær, syltede blommer og chantilly-creme med citron
Unico
Forret
- HUMMERBISQUE
Cremet jomfruhummersuppe og pocheret æg
Havgus og masser af kål
Hovedret
- KALVESTEG BEARNAISE
Meget mør kalveculotte og bearnaise créme
Fritter og caesar salat
Dessert
- CREME BRÛLÈE & MANGO
Klassisk brændt vaniljecreme med god vanilje mango
Kokos og brændt hvid chokolade
Anker
Forret
- Cremet hummersuppe serveret m/fiske souffle, variation af jordskokker, dild og grøn olie
Hovedret
- Langtidsstegt kalvefilet serveret m/variation af selleri, skorzonerrødder, kartoffelterrine og rødvins sauce
Dessert
- Mazarinkage serveret m/pisket vanilje creme fraiche og variation af brombær
Retour
Forret
- Rimmet vinter torsk, citron, kål, persille, muslinge bouillon
Hovedret
- Greater Omaha okse cuvette, pommes frites, bearnaise sauce
Sides til deling: Hjertesalat, vinaigrette, urter, saltet mandler
Dessert
- Profiteroles, vaniljeis, chokolade sauce
Globen Flakket
Forret
- Røget laks
Små salater og æble-crudite
Vinaigrette med ørredrogn
Hovedret
- Rødvinsbraiseret kalv
Selleripure og rødder
Pommer Røsti og Rødvinssauce - Vegetar: Braiseret porre med citron og purløg, rødbeder vendt med urter, knuste kartofler med trøffel
(Ønskes vegetar hovedret skal det noteres i kommentar ved booking)
Dessert
- Vanilje mazarinkage
Mørk chokolade og kokossorbet
Marselisborg Havnekro
Forret
- Kroens rejecocktail serveret m/håndpillede rejer, spæde salater, paprikadressing og urter
Hovedret
- Oksetournedos m/bacon, saltbagte selleri, flødekartofler, stegte svampe og rødvins sovs
Dessert
- Gammeldaws æblekage m/makroner, sukkerrasp, flødeskum og mandelsplitter
MASH – 400 kr. (+gebyr)
Forret
- Spicy tatar med chips
Hovedret
- Uruguay Ribeye på 250 gram
En valgfri side og en valgfri sauce
Dessert
- MASH Chokoladekage med passionssorbet
Skovmøllen
Forret
Røget ørred og ”kaviar”
– Brændt blomkål – citronfløde – hasselnøddeolie – havgus
Hovedret
Tyksteg og brisler af ungkvæg
– Brændte & bløde løg – jordskokker i variation Kraftig pebersauce
Dessert
Hvid chokolade og rum
– Mango – brændt hvidchokolade – kokos & vanilje is
Hjemmebagte maltboller og brunet smør