Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stegelmann til SpilTorden på LYNfabrikken

Troldspejlets Jakob Stegelmann har i årtier været den ypperste danske repræsentant for nørderi inden for spil og populærkultur og nu besøger han LYNfabrikken til en spektakulær aften om spil. 

Fredag den 1. september klokken 16 begynder arrangementet, hvor Jakob Stegelmann er hovedtaler. Aftenen går under titlen Spiltorden på LYNfabrikken som med festivitas og foredrag hylder science-fiction og computerspil.

Stegelmann

Arrangørerne bag er spilproducenterne MegaNørd og kulturfællesskabet LYNfabrikken, hvor det hele også bliver afholdt. Og det er blandt andre sponsoreret af en række Aarhusianske spilvirksomeder, samt spil og animationsuddannelserne i Viborg og Grenå.

Sci-fi på spil

Gildet indeholder desuden middag, interessant insiderviden fra spilindustrien, rumkunst og karaoke og dj i sci-fi-udgaver. I det hele taget lover en af bagmændene dig en fredag aften i det uendelige spilunivers:
”Hvis du nyder spil og science-fiction, så får du her sammen med ligesindede perspektiv på din passion. Vi kan kun opfordre til at stige om bord og blive suget med os ud i en universel totaloplevelse,” udtaler Esben Kjær Ravn fra MegaNørd.Læs programmet her:

Køb billet her:
Pris 99 kroner + gebyr

Køb billet her:

Tidspunkt:
Klokken 16.00 – 24.00

Sted:
LYNfabrikken
Vestergade 49
8000 Aarhus C