ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt gået: Stig Tøfting har indsamlet over 1 mio. kroner til syge børn

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Stig Tøftings Facebook.
Foto: Stig Tøftings Facebook.

Tilbage i efteråret tabte Stig Tøfting et væddemål med TV 2’s USA og Tysklands-analytiker Mirco Reimer-Elster om, hvem der blev den næste præsident i USA. Som taber af væddemålet skulle Stig Tøfting gå fra Aarhus til grænsen i Kruså.

Han besluttede derfor at bruge turen til at lave en stor indsamling til fordel for syge børn. Alle de indsamlede penge går til Børnecancerfonden og KidsAid Danmark.

Turen startede mandag den 22. marts i Viby og lørdag den 27. marts ankom Tøfting til grænsen.

I dag blev indsamlingen gjort endeligt op, og Stig Tøfting kunne offentliggøre på Facebook, at han i alt har indsamlet 1.046.257,19 kroner, som går ubeskåret til det gode formål.

Man har løbende kunnet følge med i turen via Stig Tøftings egen Facebook- og Instagram-profil.

Undervejs har der hver dag været forskellige auktioner, hvor man kunne byde på alt fra en paddlekamp mod Stig Tøfting og Jesper Grønkjær eller en badmintonkamp mod Tøfting og Camilla Martin til to stk. VIP-billetter til Champions League-finalen i 2022.

Det har også været muligt at støtte indsamlingen løbende via MobilePay, hvilket mange danskere har gjort. Alle donationer er gået ubeskåret til det gode formål.

Undervejs har Tøfting fået besøg, selskab og opbakning fra masser af danskere, både kendte og ukendte. Eksempelvis fulgtes tidligere professionel fodboldspiller Jesper Grønkjær og hans datter med Stig Tøfting et stykke af vejen.

Del artikel