Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stigning på 40%: Største musikprogram nogensinde på Hotel Fuglsøcentret

Af Jan L. Pedersen

Danmarks største privatejede spillested, præsenterer masser af nyheder i 2019. Endnu engang, er der en god bredde på programmet, og de første 50 bands er allerede i bogen.

 

Fuglsøcentret slog rekorden i 2018

En vækst på 40% er til at forholde sig til. Tallet er på salget af billetter, hvilket blot fortæller, at Fuglsøcentret rammer rigtigt med deres koncertprogram. Publikum og gæster strømmer til det store Fuglsøcenter på Mols. Besøgstallet er så stort, at man har udvidet koncerthallen, så der nu er plads til 950 gæster, eller måske rettere publikummer.

 

Opgradering på flere områder

Direktøren for Fuglsøcentret, Peter Brinks, fortæller, at erfaringsgrundlaget efterhånden tegner et billede af, hvad der virker, og hvad der er knap så godt. Det gør, at Peter Brinks og kompagni kan være mere målrettede i deres valg af kunstner og bands. I 2019 er indkøbsbudgettet hævet med to millioner kroner netto, hvilket gør, at det er større navne, vi kommer til at se, og ikke flere end de godt 50 koncerter, der nu er i bogen. Og dog. For Peter Brinks er ikke bleg for at sige ja, hvis han kan lave en god handel. Men som han fortæller, så sætter antallet af weekender på et år jo en naturlig begrænsning på, hvor mange koncerter der kan være i Fuglsø.

 

Forskellige lag  

Den store fremgang, især i 2018, gør, at direktør, Peter Brinks, med en vis glæde i stemmen fortæller, at det er det stærkeste musikprogram for 2019, vi nogensinde har præsenteret på Hotel Fuglsøcentret. I 2019 går vi et lag op og køber dyrere bands end hidtil. Det har vist sig at være en god idé, da en del af koncerterne næsten er udsolgte, og en enkelt blev udsolgt på rekordtid. Det er blandt andet Kim Wilde, Suzi Quatro, Procol Harum, Dr. Hook, Hot Chocolate og The Drifters, fortæller Brinks. Udover det, så glæder direktøren sig over, at det yngre publikum i stigende grad kommer til koncerten.

 

I alt er der, indtil nu, 50 koncerter booket til næste års program.

 

Du kan se programmet her: 

 

Stigning på 40%: Største musikprogram nogensinde på Hotel Fuglsøcentret

 

Del artikel

Andre læser også