Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stjernepladsen: Ny sushi-restaurant åbner med gratis sushi til de 200 første kunder

Af Line Ingwar Karlsen

De lokaler, som før husede Brormands Madstue, får nu nyt liv. Det sker i morgen, fredag den 1. februar. Lokalerne har fået en makeover, og ombygningen er færdig. Toki Sushi er navnet på Stjernepladsens nye restaurant og takeaway.

 

Sushi lavet af asiater

Toki Sushi drives af parret Ton og Sophie, og idéen er at lave ordentlig mad til priser, som alle har råd til. Menukortet er pænt stort, og der er andet sushi.

Stjernepladsen: Ny sushi-restaurant åbner med gratis sushi til de 200 første kunder

Gratis sushi

Kom og besøg Toki Sushi på deres åbningsdag, hvor de første 200 gæster får fire stykker lækre Uramaki helt uden beregning.

Stjernepladsen: Ny sushi-restaurant åbner med gratis sushi til de 200 første kunder

Et like og en gratis forret

Har du liked deres Facebook side og kan vise kvittering fra et tidligere køb, kan du komme tilbage på et hvilket som helst tidspunkt, og få en gratis forret.

 

Toki Sushi

Randersvej 19, kælder, tv.
8200 Aarhus N
Telefon: 32 11 94 47
Mail: toki.aarhus@gmail.com

 

Åbningstider:
Mandag-søndag
10:00-21:00
Læs mere om Toki Sushi her

 

Se menukortet her:

Stjernepladsen: Ny sushi-restaurant åbner med gratis sushi til de 200 første kunderStjernepladsen: Ny sushi-restaurant åbner med gratis sushi til de 200 første kunderStjernepladsen: Ny sushi-restaurant åbner med gratis sushi til de 200 første kunderStjernepladsen: Ny sushi-restaurant åbner med gratis sushi til de 200 første kunder Stjernepladsen: Ny sushi-restaurant åbner med gratis sushi til de 200 første kunderStjernepladsen: Ny sushi-restaurant åbner med gratis sushi til de 200 første kunderStjernepladsen: Ny sushi-restaurant åbner med gratis sushi til de 200 første kunderStjernepladsen: Ny sushi-restaurant åbner med gratis sushi til de 200 første kunder

 

Del artikel

Andre læser også