Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et af landets vildeste liveacts: Benjamin Hav klar med største koncert til dato

Af Freja Dumont
Foto: Flemming Bo Jensen
Foto: Flemming Bo Jensen

Det er ikke en hemmelighed, at Benjamin Hav har skruet helt op for ambitionerne med et show uden sidestykke.

Ekstra Bladet skrev ”(…) Benjamin Hav har tænkt sig at revolutionere genren som scenekunst…” (5 stjerner), mens Politiken skrev ”Benjamin Hav har lavet det show, alle har snakket om denne sommer” (6 hjerter).

Til november kan publikum se frem til hæsblæsende koncerter, når Benjamin Hav & Familien spiller i Aarhus den 19. november.

Det skriver The Artist i en pressemeddelelse.

Overraskende og nytænkende liveshows

”Jeg har overvejet at trække mig tilbage. Al den ros. Alle de stjerner. Jeg behøver jo ikke spille mere. Det er kun min mor, jeg spiller for nu. Det har jeg lovet hende. Min mor er ikke tilfreds endnu. Jeg skal jo spille mere. Det har jeg lovet. Så det gør vi. Vi spiller videre.’” udtaler Benjamin Hav.

Det er svært at finde fyldestgørende superlativer til Benjamin Hav & Familiens koncerter. De har brugt hele sommeren på at overvinde og overraske samtlige festivaler og dets publikum med det nytænkende liveshow, hvor musikalitet, energi og momenter af ren genialitet er i højsædet.

Hans musik, persona og kringlede tekstunivers sender lyttere og fans på en forunderlig og musikalsk rejse. Det har en lang række festivaler, såsom Jelling Musikfestival, Heartland Festival, Nibe Festival, Musik i Lejet og mange flere været vidne til hen over sommeren.

Senest kulminerede de på Smukfest foran en tætpakket Bøgescene, hvor de gav publikum én oplevelse for livet.

Har blæst anmelderne bagover

Til efteråret vil Benjamin Hav & Familien endnu en gang cementere, hvorfor de er ét af de vildeste liveacts i Danmark, når de spiler deres største livekoncerter til november 2022 i Aalborg Kongres og Kultur Center, Sydbank Arena i Odense, Aarhus Congress Center og K.B. Hallen i København. Benjamin Hav & Familien lover at gøre sig umage:

”Vi gjorde vores næstbedste denne sommer. Det viste sig at være nok. Så nu gør vi os rigtig umage! Nu bliver det kæmpe big show. Vi gør det bedste vores mødre har lært os. Vi tager den helt op der hvor solen ikke skinner. Vi skal helt derop!”

Anmelderne har også været blæst bagover hen over sommeren, hvor Politiken, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og GAFFA har skrevet følgende:

”Benjamin Hav & Familien på Smukfest var en af de sjældne koncerter, hvor man får en følelse af, at koncertformatet har rykket rundt på møblementet på en måde, hvor alting virker både velkendt og helt nyt på samme tid.” Politiken, 6/6 hjerter.

”Det var konsekvent gennemført tilsat mageløs timing, mens Benjamin Hav sprang ud på dybt vand, hvor han sagtens kunne bunde. Det var rablende. Men ufatteligt godt tænkt.” Ekstra Bladet, 5/6 stjerner.

”Benjamin Havs timing som rapper er imponerende, han befinder sig i det hele taget et sted i karrieren, hvor han har hele pakken som liveartist.” Jyllands-Posten, 5/6 stjerner

”Efter en koncert man ønskede aldrig, fik ende hørtes det overalt på pladsen, at dette var et øjeblik, der vil leve længe i bevidstheden hos de tilstedeværende, og at mange havde lyst til at opleve det igen.” GAFFA, 6/6 stjerner.

Håndplukkede musikere

Benjamin Hav har håndplukket nogle af Danmarks absolut dygtigste musikere, som sammen er blevet til ’Familien’ – bestående af Emil Falk (Guitar), Birk Nevel (Percussion), Kristoffer Sjelberg (Trommer), Bastian Sjelberg (Bas), Andreas Stigkær (Keys), Troels Mørkenborg (Danser/Kor/Blæser) og Torben Jensen (Danser/Kor/Blæser).

Alle giver tilsammen samtlige numre i settet helt nyt liv med deres overbevisende live-versioner af f.eks. ”Den Dejligste Boy”, ”Musse” og ”Cannelloni & Kød” samt Benal hitsene ”Uh Babe” og ”Nu Her”.

Hvad: Benjamin Hav og Familien liveshow
Hvor: Aarhus Congres Center
Hvornår: 19. november 2022

Del artikel

Andre læser også