Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Støt jordskælvsofre: Aarhus-bar starter indsamling

Af Jonathan Sten Drivsholm
Indehaver af Tokio Bar, Mesut Dursun, inviterer til støtteevent for jordskælvsofrene.
Indehaver af Tokio Bar, Mesut Dursun, inviterer til støtteevent for jordskælvsofrene.

Tusindvis af mennesker har mistet livet i Tyrkiet og Syrien, efter et kraftigt jordskælv ramte natten til mandag.

Lige nu er en stor redningsindsats i gang i håbet om at finde overlevende, der er fanget under murbrokkerne i frostgrader, og samtidig kæmper nødhjælpsorganisationer for at nå frem til de mange berørte.

Nu inviterer aarhusianske Tokio Bar til støtteevent for ofrene. Det skriver indehaver Mesut Dursun på Facebook.

“Kære Venner. Mit navn er Mesut Dursun, og jeg er indehaver i Tokio Bar. Jeg har en tyrkisk/kurdisk baggrund og er derfor meget påvirket af den forfærdelige katastrofe, der er sket i Tyrkiet og Syrien.

Derfor har jeg besluttet mig for at bruge min platform til at starte en indsamling for ofrene af jordskælvene i samarbejde med Red Barnet. Med kort varsel prøver vi at stable dette indsamlingsevent på benene,” lyder det fra Mesut Dursun.

Sådan kan du støtte

Støtteeventet finder sted i morgen aften på Skolegade 23 i Aarhus.

Det vil være muligt at støtte ved enten at købe drikkevarer i baren – hvor al omsætning går ubeskåret til Red Barnet – eller ved at aflevere tykke dyner, tæpper eller vinterjakker, som vil blive fragtet afsted til området kort tid senere.

Hvad: Støtteevent for jordskælvsofrene
Hvor: Tokio Bar på Skolegade 23
Hvornår: 8. februar kl. 18.00-21.00

Mesut Dursun forventer at kunne præsentere korte musikalske indslag fra kunstnere med rødder i området til eventet, og han vil også selv holde en kort tale og give seneste nyt.

Det er allerede nu muligt at støtte indsamlingen direkte via Red Barnet. I skrivende stund er der samlet 21.900 kroner ind.

Heraf har Restaurationerne, der står bag Clemens Bar, Kupé, Zenza, Bernhardt, Waxies, Die Bierbar, Den Gyldne Kro, The Open Kitchen og Slap Af i Aarhus, doneret 20.000 kroner.

“I krig og katastrofer er det altid børnene, der rammes hårdest. De forfærdelige jordskælv i Tyrkiet og Syrien har gjort mange familier hjemløse og børn forældreløse. 

Derfor har Tokio Bar lavet sin egen indsamling til fordel for Red Barnet, og vi håber du vil hjælpe mig med at nå vores mål.

Dit bidrag – stort som småt – vil blive værdsat af både os, Red Barnet og de børn, der har brug for det,” lyder det om indsamlingen på Red Barnets hjemmeside.

Du kan støtte Tokio Bars indsamling til jordskælvsofrene lige her

Del artikel

Andre læser også