Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Støttekoncert for økonomisk trængte børnefamilier

Af Pernille Søborg

Julen er oftest forbundet med hygge, afslapning og kvalitetstid med familien, men for mange er det også en tid, der byder på store bekymringer. I Aarhus har over 1.000 børnefamilier svært ved at få økonomien til at hænge sammen op til jul, og derfor har spilletstedet TRAIN i samarbejde med Frelsens Hær, DMF og Front Of House skabt “Tones Of Charity”.

 

En række lokale artister har allerede meldt deres ankomst og doneret deres tid til aftenen.

 

Trængte børnefamilier

TRAIN byder indenfor til det helt store artist-jam med masser af kendte kunstnere og et fantastisk husorkester til fordel for økonomisk trængte børnefamilier.  Julen er oftest forbundet med hygge, afslapning og kvalitetstid med familien, men for mange er det også en tid, der byder på store bekymringer. I Aarhus har over 1000 børnefamilier svært ved at få økonomien til at hænge sammen op til jul, og derfor har TRAIN i samarbejde med DMF, Frelsens Hær og Front Of House skabt “Tones Of Charity”. 

 

Følgende artister har pt. meldt deres ankomst

Velvet Volume, Marc Johnson, Kris Herman, Mek Pek,  Mike Andersen, Ida Nielsen (Prince’s tidligere bassist), Viktoria Siff, og Dawn Joseps – akkompagneret af husorkesteret med Emil Falk og Mark Chemnitz. Flere musikere står på spring, og der vil løbende blive tilføjet flere navne til programmet, helt op til den 21 december.

 

Støt støttekoncerten

Så kom og spred lidt musikalsk juleglæde og få en magisk aften, hvor alle entréindtægter ubeskåret går til børnefamilierne i Aarhus og omegn, der har brug for lidt ekstra hjælp i juletiden.

Frelsens Hær vil efter arrangementet sørge for at alle donationer bliver fordelt i form af gaver og gavekort til børnene og deres familier.

 

Læs mere her

Støttekoncert for økonomisk trængte børnefamilier

Dato: 21. december 2018

Showstart: kl. 20.00 / Dørene åbnes kl. 19.00

Billetter kan købes/doneres fra: 50 kroner / 100 kroner/ 150 kroner + gebyr

Lokation: TRAIN – Toldbodgade 6 – 8000 Aarhus C

 

 

 

 

Del artikel

Andre læser også