Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Støttekoncert for Ukraine: Oplev Nicklas Sahl live i Musikhusparken

Af Freja Dumont
Foto: Musikhuset
Foto: Musikhuset

Der er krig i Europa. Befolkningen i Ukraine lider, og børn og kvinder flygter ud af landet.

Musikhuset inviterer derfor alle aarhusianere til tydeligt at vise deres opbakning til Ukraine. Det skiver Musikhuset Aarhus i en pressemeddelelse.

Det sker i Musikhusparken lørdag den 12. marts fra kl. 19.00-21.30 i forbindelse med DR og TV 2’s støttekoncert Sammen for Ukraine .

”Vi er mange, der er berørte af situationen. Europa er ramt af krig, og hundredtusindvis af familier er på flugt.

Jeg håber, at rigtig mange aarhusianere møder op, så vi kan stå sammen om at sende et klart signal om vores støtte til befolkningen i Ukraine,” siger Rådmand for Kultur- og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad.

Nicklas Sahl, fællessang og store artister på storskærmen 

Aftenen begynder kl. 19.00 med fællessang, hvor Katrine Muff og et pigekor fra Aarhus Musikskole særligt sammensat til lejligheden synger for. Herefter indtager Nicklas Sahl scenen i Musikhusparken.

Kl. 19.30 vises DR og TV 2’s støttekoncert Sammen for Ukraine på storskærm i Musikhusparken. Arrangørerne af den store støttekoncert har netop meldt kunstnerne ud, og du kan glæde dig til at opleve følgende kunstnere, som optræder direkte fra Rådhuspladsen i København:

Anne Linnet, Jonah Blacksmith, Hjalmer & Pauline, Carl Emil Petersen, Christopher, Mads Langer, Marie Key, Coco O, Peter Sommer, Dizzy Mizz Lizzy, Ida Laurberg, Saveus, Hugorm, Troels Gustavsen, Sanne Salomonsen og TV-2. 

”Det bliver en helt særlig oplevelse af fællesskab, når flere tusinde forhåbentlig vil stå skulder ved skulder i Musikhusparken og sammen at skabe håb i en mørk tid” siger direktør i Musikhuset, Jan Christensen.

Musikhusparken, Musikhusets facade, og Rådhuset bliver i dagens anledning oplyst i Ukraines blå og gule farver.

Del artikel

Andre læser også