Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Reddet fra konkurs: Stor pizzakæde genopstår

Af Jonathan Sten Drivsholm

Det kom som lidt af et chok, da Gorm’s i marts meldte ud, at den kendte kæde er gået konkurs.

Nu er der imidlertid godt nyt for alle med en svaghed for de populære pizzaer.

Gorm’s genopstår nemlig i påsken. Det sker med den tidligere ejerkreds og en ny investor i ryggen, skriver erhvervsmediet FødevareWatch.

“Jeg kan ikke være andet end taknemmelig for den enorme forståelse og opbakning, vi har mødt fra alle sider. Man bliver helt utroligt ydmyg, når så mange mennesker sender så meget varme i så svær en tid,” siger Gorm Wisweh til mediet.

Flere af Gorm’s restauranter åbner allerede i løbet af påsken, mens resten åbner ”så hurtigt som muligt” – enkelte restauranters fremtid er stadig ikke afklaret, men håbet er, at alle kan genåbne.

“Sønderknust” over konkurs

Nyheden om Gorm’s konkurs kom ud 20. marts, hvor Gorm Wisweh satte ord på den ulykkelige situation i en pressemeddelelse.

”Jeg er sønderknust. Jeg har viet mit liv til dette projekt og har oplevet både op- og nedture, bygget venskaber og skabt arbejdspladser gennem snart 15 år.

Men jeg må også sige, at de seneste tre år har været nogle af de mest udfordrende og hårdeste i mit liv,” lød det dengang fra Gorm Wisweh, der er stifter og medejer af pizzakæden.

Men nu lyser det altså for Gorm’s, der håber at genåbne samtlige restauranter i Danmark.

I Aarhus finder du Gorm’s på Jægergårdsgade 6. Det er endnu uvist, om og i så fald hvornår restauranten i midtbyen åbner.

Del artikel

Andre læser også