ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordens største restaurantfestival: Nu kan du købe billetter

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Baggården22
Foto: Baggården22

Så er det igen tid til store madoplevelser til ekstraordinære priser.

I vinterferien åbner ca. 250 restauranter i 50 danske byer dørene, når Dining Week inviterer til restaurantfestival fra 10. til 19. februar 2023.

Her vil landets dygtige kokke og tjenere forkæle gæsterne med nærværende værtskab, lækker mad og minder, man tager med sig hjem.

Billetsalget er netop startet, og der kan i år vælges mellem 3, 5 og 10 serveringer. 

12 restauranter deltager i Aarhus

Foreløbigt er 12 aarhusianske spisesteder med i restaurantfestivalen.

Disse Aarhus-restauranter deltager:

  • Mefisto 28 i Latinerkvarteret hvor det hele startede i 1995. Bistro med masser af velsmag og stemning
  • Baggården22 tilbyder delevenlig, rustik og ukompliceret mad fra hele verden
  • NorR tager dig rundt i det nordiske køkken med gode råvarer og enkle tilberedninger
  • Anker i træskibshavnen byder på medoplevelser med inspiration fra det franske køkken
  • Den Lille Kro serverer danske retter hvor kvaliteten og det gode håndværk sidder lige i skabet
  • Martino ved Marselisborg Lystbådehavn tilbyder 5 retter og en enestående udsigt over bugten
  • Pondus er en enkel og moderne bistro drevet af kærlighed til sæsonens gode danske råvarer
  • Gorm’s i Jægergårdsgade står for det legende, sjove og gode italienske gastrohåndværk
  • Feast fra det aarhusianske madunivers MIB tilbyder madoplevelser baseret på gode nordiske råvarer
  • Letz Sushi på tre lokationer har plukket det bedste fra deres menu og serverer bæredygtig fisk

Men der kan komme flere til i de kommende dage, skriver Dining Week i en pressemeddelelse.

Dining Week startede i vinterferien i 2011 i Storkøbenhavn og blev hurtigt så populært hos både restauranter og gæster, at konceptet støt og roligt i de følgende år spredte sig til resten af Danmark.

”Dining Week er med tiden blevet en elsket tradition, der samler 90.000 gæster omkring bordene på landets restauranter i vinterferien,” lyder det fra Dining Week-stifter Bjørn Beyer.

Du kan se alle restauranter og deres menuer lige her

Bemærk, at der løbende tilføjes flere restauranter til programmet.

Del artikel