Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fri entré: Stor traditionsrig vinsmagning hos Bichel Vine

Af anders@sommersangdigital.dk

Traditionen tro inviterer Bichel Vine igen i år til deres store traditionsrige vinsmagning i den store have på gården Hjortshøjlund.

 

Smag på over 35 forskellige vine – heriblandt ti testvindere, otte tyske pinot noir og ti “dagligvine” til rigtigt skarpe priser du aldrig før har set i Bichel – kun på dagen.

 

Stort udvalg af smagsprøver i det store råvaremarked, der byder på en række af verdens bedste råvarer bl.a. Roquefort Vieux Berger, Parmesan Vacche Rosse, Spaniens bedste ansjoser fra Lolin, pølser fra Toscana, hasselnødder fra Piemonte, ægte balsamico tradizionale fra Modena og mange andre specialiteter.

 

Derudover vil der være østersbar og et udvalg af sæsonens fisk og skaldyr fra Havnens Fiskehus. Vocal Line giver koncert i løbet af dagen og Topas Travel vil fortælle om Vin og Vandring med Bichel Vine.

Fri entré: Stor traditionsrig vinsmagning hos Bichel Vine

På førstesalen i gårdbutikken vil der være mulighed for at forkæle sig selv i kultbaren, der er en unik mulighed for at smage en række af vinverdenens helt store perler.

Fri entré: Stor traditionsrig vinsmagning hos Bichel Vine

I efteråret var Bichel ved at drukne i vores egen succes, da der var lang kø ved smagebordene. Nu har de udviklet “Færdselsregler for Vinsmagning”, så du ikke ender i en kø. Smagningen er åben i fire timer, så kom evt. lidt senere.

 

Producenterne vil én gang i timen fortælle om deres vine og du kan smage alle råvarerne og få spændende opskrifter med hjem.

 

Besøg fra Alziari i Nice

”Alziari laver olien, alle taler om. Fin og ren uden den skarphed, man finder i mange andre olier” siger Lars Bo Henriksen, direktør i Bichel Vine. ”I år har vi inviteret Alziari til at fortælle om deres produkter, så alle vores kunder kan lære dem bedre at kende”.

Fri entré: Stor traditionsrig vinsmagning hos Bichel Vine

Alziari handler både med olie og oliven i verdensklasse. Olien bliver fremstillet efter den traditionelle Genova-metode, hvor oliven knuses i store gamle stenkar i to timer. Lunken vand tilsættes og grøden kører ganske kort tid og karret fyldes op med koldt vand. Efter omrøring hviler olivensuppen og der dannes et fint gulgrønt lag af olie på toppen – næsten som fløden på mælk i de gode gamle dage.

Fri entré: Stor traditionsrig vinsmagning hos Bichel Vine

Et rent naturprodukt uden tilsætningsstoffer, der dufter som nyslået græs i maj måned – smagen er fin og ren uden den skarphed, man finder i de fleste olier.

 

Parkeringen er der styr på – lige som sidste år. Kig forbi og oplev Bichel-stemningen.

 

Hvor og hvornår

Bichel Vine
Hjortshøjlund, Mejlbyvej 501
8530 Hjortshøj
Lørdag den 26. maj kl. 13-17 og der er fri entré.

Fri entré: Stor traditionsrig vinsmagning hos Bichel Vine

Se mere om Bichel Vine her

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien