ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Storcenter Nord: Dinoerne suser stadig rundt på gangene

Af Freja Dumont

Tyrannosaurus Rex, pighalet Stegosaurus og Pterodctylus har de sidste uger været at finde i Storcenter Nord. Altså ikke i levende live, men i virkelighedstro udgaver? De bliver der september måned ud. Så kig forbi Storcenter Nord. Her kan børnefamilier og dinofans opleve en af Danmarks største dinoudstillinger med hele 15 af urtidens gigantiske kæmper, som både brøler og bevæger sig, når du går forbi.

 

 

Bliv klogere på fortidens herskere

Alle modige dino-fans får et spændende aktivitetshæfte med beskrivelser af alle dinosaurerne i udstillingen. Der er også sjove dinoopgaver i hæftet og hvis du lægger vejen forbi Storcenter Nords Information, så får du en gratis DINO DAGE tattoo. Dinoerne snuser rundt på gangene i hele centret, og man kan derfor aldrig vide, om der står en fortidskæmpe liiiige rundt om hjørnet. Men bare rolig – de er ganske fredelige. Men lad endelig være med at fodre dem – man ved jo aldrig!

 

 

Vind et gavekort på 1.000 kroner

Del et billede af din dino-oplevelse med #DinoDage2020 – så er du automatisk med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kroner til Storcenter Nord, som du kan bruge i de mange, fede specialbutikker.

Der trækkes i alt 3 vindere mandag den 28. september!

 

Storcenter Nord: Dinoerne suser stadig rundt på gangene

 

Storcenter Nord

Finlandsgade 17
8200 Aarhus N
Website:

 

Del artikel