Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Storcenter Nord inviterer: Gå weekend-amok i gode tilbud

I tre dage sænker de mange butikker i Storcenter Nord priserne markant og inviterer til “Shop Bananas” blandt vilde weekendtilbud.

 

Tilbuddene står i kø, når indkøbspaladset Storcenter Nord inviterer til “Shop Bananas” i weekenden 31. maj – 2. juni. Der er tænkt på både oserne, powershopperne, de små, og de tålmodige ægtefæller, når storcenteret i nordbyen opfordrer alle til at kigge ind.

 

Børnene kan hjælpe Viktor & Venner med at lægge “bøllefælder” for Orla Frøsnapper, figurerne kendt fra forfatteren Ole Lund Kirkegaards univers, og den medbragte ægtefælle kan tage et pusterum imens. Børnene kan desuden hygge sig i centrets Babylounge eller i Legeland, imens de voksne handler. Storcenteret tilbyder talrige spisesteder med alt fra oksefilet til burgers, tapas, vietnamesiske delikatesser og takeaway.

 

Fredag byder på børneloppemarked kl. 11-14, hvor der er udsalg af alverdens ting fra brugt legetøj til hjemmelavede armbånd og hjemmebag. Det foregår i samarbejde med GoLittle og Danske Bank under titlen “Store Lommepengedag” og handler om at lære børn om værdien af penge – foruden at have det sjovt.

 

Som en bonus tilbyder Storcenter Nord 20 point indsat på stedets app; point, som kan bruges med det samme. Storcenter Nord-app’en indsamler 10 point for hvert besøg, og man kan veksle sine point til præmier.

Indkøbscentret, der ligger få meter nord for byens indre ringgade ved Paludan Müllers Vej, omfatter over 60 butikker og supermarkeder inden for bl.a. tøj, sko, elektronik, personlig pleje, sport, bolig og dagligvarer foruden cafeer, spisesteder og en konferencesal. Storcentret tilbyder 1.000 gratis parkeringspladser og arrangerer desuden udstillinger og events.

 

Orla Frøsnapper huserer i øvrigt helt frem til den 8. juni alle hverdage kl. 10-19, lørdage og søndage kl. 11-17, og fredag den 31. maj kl. 11-20.

 

Shop Bananas

Fredag den 31. maj kl. 10.00-20.00

Lørdag – søndag den 1.-2. juni kl. 10.00-17.00

Enkelte butikker holder åbent helt til kl. 22.00

 

Storcenter Nord

Finlandsgade 17
8200 Aarhus N
Tel. 87 39 42 20

www.storcenternord.dk