Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store nyheder på lejeboligmarkedet: Lejeboligmægleren åbner kontor i Aarhus

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Lejeboligmægleren.
Foto: Lejeboligmægleren.

Der er spændende nyt på lejeboligmarkedet i Aarhus.

Lejeboligmægleren, der er en af de helt store udlejningsforretninger i Aalborg, er nu klar til at udbrede deres koncept om tillid, personlig service og tilgængelighed i Smilets by.

Virksomheden startede i 2018 med en ambition om at være et bindeled mellem udlejere og lejere, og her tre år og 2500 lejeaftaler senere, har det været så stor en succes, at de er klar til at vækste i resten af Danmark.

Det nye kontor ligger på Trindsøvej 8 i Aarhus C, hvor foreløbig tre ud af virksomhedens i alt ni ansatte vil have deres daglige gang – klar til at møde deres kunder og lejere alle årets 365 dage.

”Vi er enormt glade for endelig at kunne åbne et kontor i Aarhus, så vi kan møde vores kunder ansigt til ansigt.

Vores mål er at gøre markedet gevaldigt nemmere på udlejningsfronten ved altid at være tilgængelige og have en bred portefølje, der både kan indeholde den lille lejlighed og det store projekt,” siger Christian Munch, administrerende direktør for Lejeboligmægleren, om ekspansionen.

Selvom kontoret først er åbnet i maj, kan Lejeboligmægleren allerede fejre den første milepæl, da de har sikret sig 700 lejeboliger i Aarhus, og de er dermed klar på at vise byen nøjagtig, hvad de kan tilbyde.

Store nyheder på lejeboligmarkedet: Lejeboligmægleren åbner kontor i Aarhus
Foto: Lejeboligmægleren.

Den personlige kundeservice alle årets dage

Uanset om det er i Aalborg eller Aarhus, adskiller Lejeboligmægleren sig især fra andre i branchen ved deres tilgang til kunderelationen, hvor der lægges vægt på at stå til rådighed.

Her er der ikke noget, der hedder 9 til 17 og weekendlukket. Tværtimod står de klar, når lejerne har brug for det – hvad enten det er om aftenen på en ugedag, søndag formiddag eller på helligdage.

”Det er nødvendigt at stå til rådighed og kunne håndtere tingene så hurtigt som muligt for at give lejerne den bedste service,” understreger Christian Munch.

Han og teamet ved, hvor hårdt tomgang i lejeboliger kan være for udlejer, og det er derfor vigtigt at kunne være behjælpelige når som helst.

Denne fornyede tilgang til en gammel branche har betydet, at virksomhedens vækst og ry kun er gået én vej siden starten, og som resultat har de lige kunne annoncere en udlejningsrekord med 163 lejligheder udlejet på én måned.

Store nyheder på lejeboligmarkedet: Lejeboligmægleren åbner kontor i Aarhus
Foto: Lejeboligmægleren.

Kan varetage både nybyggeri og ældre lejligheder

Selvom der er meget at være tilfreds med – ikke mindst de positive tal og takter – betyder det ikke, at Lejeboligmægleren har fået fine fornemmelser.

Tilgangen er den samme nu, som da de startede, og det gælder også, når de vælger projekter.

”Vi er gearet til den enkelte lejlighed, men også til bygherre,” fortæller Christian Munch og tilføjer:

”Så om det er ældre, små enheder eller store nybyggerier, er man velkommen til at række ud til os.”

I Aalborg har Lejeboligmægleren netop udmærket sig ved deres fleksibilitet, når det kommer til type af udlejningsbolig.

I maj 2021 kunne de melde at samtlige 118 lejligheder var blevet udlejet i det flotte nye lejlighedskompleks AstaHus, mens de også står for at skaffe nye lejere til en række charmerende ældre lejligheder i Vestbyen i Aalborg.

Eksperter på udlejningsområdet

Et andet fokuspunkt, der definerer Lejeboligmæglerens måde at drive virksomhed på er, at de klarer alt in-house og udelukkende specialiserer sig med udlejning af lejeboliger.

Det betyder, at alle aspekter af udlejningen bliver klaret af virksomhedens ni ansatte – fra dialog med kunderne og lejerne til fremvisning af lejlighederne samt al markedsføring.

Udlejningsvirksomheden er endda klar til at tage deres service et skridt videre ved at lancere en ny, online database, hvor kunder altid kan se deres lejligheder, og hvad status er på dem. Denne platform forventes at være klar snarest muligt.

Denne type around-the-clock service kræver serviceorienterede og dedikerede medarbejdere, og de ansatte håndplukkes også efter disse krav.

”Vi ansætter ikke hurtige sælgere, men udelukkende folk der virkelig forstår, hvad god service indebærer.

Det er kundernes investeringer, vi håndterer, så det er vigtigt, at vi kan varetage deres forretning så trygt, at de kan bruge deres tid på andre ting,” siger Christian Munch.

Er du interesseret i at høre mere om Lejeboligmægleren, og hvad de kan tilbyde, kan du finde mere information her eller kontakte Christian Munch direkte på tlf. 53 54 50 54 eller cm@lejeboligmaegleren.dk.

Del artikel

Andre læser også