Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musicalen Seebach: Storsælgende hitmusical rykker ind i Musikhuset

Af anders@sommersangdigital.dk
Fredericia Teater - produktion
Fredericia Teater - produktion

Fredericia Teaters populære musical Seebach har netop rundet 40.000 solgte billetter i Musikhuset og har samlet solgt mere end 165.000 billetter. Musicalen hitter både hos anmeldere og publikum og er nu klar til at indtage Aarhus.

 

Musicalen om Tommy og Rasmus Seebach er en af de mest anmelderroste og bedst sælgende danske teaterforestillinger nogensinde. Efter at have sat rekord på Fredericia Teater rykker musicalen Seebach i april til Musikhuset med hele 31 forestillinger.

 

”Musicalen Seebach er allerede en af de største succeser nogensinde i Musikhuset, og vi glæder os til at byde vores mange gæster velkommen til et festfyrværkeri af en forestilling. Med en forestilling som Seebach er vi med til at samle publikum på tværs af generationer og invitere flere og nye mennesker ind til en kulturel oplevelse. Og det er præcis en af vores opgaver,” siger Musikhusets programchef, Mette Kier.

 

Seebach får Aarhuspremiere den 21. april og spiller frem til den 27. maj i Musikhusets Store sal. Med 40.000 solgte billetter er forestillingen allerede inden premieren tæt på at tangere Saturday Night Fever The Musical, der med 42.000 solgte billetter er den bedst sælgende musical i Musikhusets historie.

 

Seebach er fortællingen om en af de største og mest betydningsfulde familier i dansk musikhistorie. Den fortæller uden omsvøb om opture og nedture gennem to generationers musikalske aftryk – fra Tommy og Melodi Grand Prix til Rasmus og eftermælet.

 

 

ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS

SEEBACH – MUSIKHUSETS STORE SAL, LØR. 21. APRIL- SØN. 27. MAJ

BILLETPRISER – 325 – 625 KRONER

KØB BILLETTER HER

 

Musicalen Seebach: Storsælgende hitmusical rykker ind i Musikhuset
Fredericia Teater – produktion

Del artikel

Andre læser også