Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oase i midtbyen: Stort beauty-univers åbner i nye lokaler

Af Freja Dumont

Du kender måske allerede Me&Mê, som ligger for enden af Strøget.

Den kombinerede vietnamesiske café og beautysalon midt I Aarhus har, siden den åbnede i 2021, haft stor succes med at invitere på friskpressede juice og sprøde Banh Mi efterfulgt af en omgang massage eller manicure.

Nu er beautysalonen hos Me&Mê flyttet to adresser længere ned af Strøget i Salon Pers gamle lokaler, mens de gamle lokaler i nummer 37 forbliver café.

“Hos os handler det om dig og kun dig. Du er i centrum uanset om dit behov er smukke negle, bryn eller massage. Vi vil gerne give alle vores gæster et afbræk fra hverdagen, og tilbyde dem et helle, hvor de kan lade helt op,” siger konceptudvikler på stedet Vivian Duong.

En grøn oase midt i Aarhus

Me & Mê har fusioneret det allerbedste fra Danmark og Vietnam og sammensmeltet det funktionelle smukke nordiske med den vietnamesiske gæstfrihed, kvalitet og velvære.

Når du træder ind i den nye beautysalon er der fra første øjeblik fokus på dig og din velvære.

På øverste niveau kan du få ordnet dine negle, hvad end du skal have lavet manicure, shellak eller gelénegle, og går du ned af trappen, bliver du mødt af en grøn oase fyldt med blomster, planter, rindende vand og afslappende toner.

Det føles lidt som at være på et retreat i Østen, og i de hyggelige og afslappende rum nedenunder, kan du blandt andet få fodbehandlinger og forskellige former for massage herunder parmassage, hvis du er på veninde- eller kærestetur.

Oase i midtbyen: Stort beauty-univers åbner i nye lokaler

Ny meditativ og sanselig behandling

Som noget helt nyt, og som de eneste i Danmark, tilbyder Me&Mê en såkaldt japansk “Waterfall Massage”. Vi lagde vejen forbi for at prøve behandlingen, som er meget populær i Japan og Asien generelt.

Hvis du er fan af hovedbundsmassage, er denne behandling helt sikkert noget for dig.

Behandlingen kombinerer nemlig massage i ansigt, hovedbund, nakke og skulder med hårvask, hvor vandets meditative rytme bidrager til en utrolig afslappende følelse.

Oase i midtbyen: Stort beauty-univers åbner i nye lokaler

Hårvasken sker med en neutral shampoo og en særlig hjemmelavet urtebalsam, som først dampes ind i dit hår og derefter vaskes ud med det rislende vandfald.

Det var virkelig dejligt – og en smule uvant – at ligge der på briksen og få vasket sit hår i en lille time, mens vi fik den skønneste massage.

Følelsen af det rindende vand over ens hår var en meditativ og sanselig oplevelse, og vi var mildest talt afslappede, da behandlingen var slut.

Hvis du selv kunne tænke dig at prøve Waterfall Massage , kan du lige nu få den for kun 400 kroner (normalpris 600 kroner), hvis du bestiller tid på 86126868.

Du kan også booke en hel forkælelsesdag for veninder, familier og kollegaer.

“Vi stresser så meget i hverdagen, og derfor er vores fællesstunder virkelig vigtige. Hvis man kombinerer dem med forkælelse, spaoplevelser og afslapning, bliver det ikke bedre,” siger Vivian Duong.  

Du kan læse meget mere om de forskellige behandlinger og forkælelsespakker på Me&Mé’s hjemmeside lige her.

Del artikel

Andre læser også