Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny Street Food-bod inviterer: Tatar og pomfritter i lange baner

Af Freja Dumont

Ligeså vel som stegt flæsk og persillesovs unægteligt hænger sammen er tatar og pomfritter også en uadskillelig kombi.

Fritterne har de i dén grad styr på hos streefoodboden Fry’it, som siden december har langet vilde hjemmelavede pommes fritter over disken.

Gutterne bag Fry’it både skræller, skærer, koger og friterer selv deres lækre udbud af pommes, som kommer med alt fra BBQ pulled pork og spicy chicken til chili cheese sauce og sønderjysk kålpølse.

Og nu er turen altså kommet til fritter og ja – tatar!

Ny Street Food-bod inviterer: Tatar og pomfritter i lange baner

Lørdag den 5. februar kan du derfor komme ned og besøge containeren, hvor de vil servere klassisk fransk hjemmerørt tatar og stedets homemade tripple cooked fries.

Hele herligheden fås til en flad 100 kroneseddel. Men du skal nok være hurtig, hvis du vil nå at tage del i festlighederne.

Mængden af det rå oksekød er nemlig begrænset, så det er bare med at sætte kursen mod Aarhus Streetfood, når de åbner kl. 11.30 på lørdag.