Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus får sin egen Street Food Festival

Aarhusianere får i den kommende weekend mulighed for at fejre street food-udviklingen i Smilets By. Institut for (X) på Godsbanen lægger hus til Aarhus’ første street food festival; en hel weekend med fejring af skøn og mangfoldig street food.

 

AARHUS’ HELT EGEN STREET FOOD FESTIVAL

De seneste år er det gået rigtig stærkt med udviklingen af street food i Aarhus. Større og mindre aktører har gjort sit for at give aarhusianerne smag for nye og spændende retter fra street food-boder og markeder. Og nu er det på tide at fejre hver og en af disse lokale aktører, da netop mangfoldigheden har været  med til at gøre street food til en bragende succes her i byen.

 

Mangfoldighed er også nøgleordet for det sted, hvor festivalen finder sted. Institut for (X) på Godsbanen lader hæren af street food-boder indtage deres skønne og helt særlige område, hvilket vil give festivalgæsterne en enestående oplevelse. Denne unikke og charmerende Aarhus-lokation lægger rammer til en festlig weekend, hvor mad, kultur og god stemning forenes.

Street Food Festival

”Når mangfoldighed – muligheden for at prøve alverdens forskellige retter – netop er en af de allerstørste styrker ved street food, så er det bare helt perfekt for os at kunne afholde festivalen på  et sted – Institut for (X) – hvor Aarhus’ plads til leg og forskellighed virkelig kommer til udtryk.” siger Mia Maja Hansson fra Kitchen Collective, der sammen med Kødbyens Mad & Marked og Rebel Food er arrangører af festivalen.

 

Udbuddet fra street food-boderne vil være lige så mangfoldigt og interessant, som lokationen er det. Gæsterne kan finde lokale aktører såsom Spiselauget og Birks Køkken. Du kan rejse den gastronomiske verden rundt med hollandske snacks, spanske churros og vietnamesisk Banh Mi. Klassikere som fish’n’chips og crêpes er selvfølgelig også at finde på festivalen. Og dette er bare nogle få eksempler fra et bredt og lækkert line-up. For at gøre fejringen komplet stiller alle boder med en mindre signaturret til 40 kr., og Nørrebro Bryghus leverer en helt særlig festival-øl.

 

Programmet og boderne er blevet præsenteret løbende på Facebook-begivenheden for festivalen – se mere her: 

 

HVOR

Institut for (X), Godsbanen, Skovgaardsgade 3-5, 8000 Aarhus C

HVORNÅR

4. – 6. august 2017

Fredag kl. 15.00-21.00 + Lørdag kl. 11.00-21.00 + Søndag kl. 11.00-19.00 (fredag og lørdag har baren åbent)

PRIS

Der er gratis adgang til festivalområdet

LÆS MERE

Street Food Festival Aarhus’ Facebook-begivenhed: