ANNONCE
Stressbehandling – få ro og balance i livet
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stressbehandling – få ro og balance i livet

Af Annoncør

Birthe Buhl er en af dem, der hver eneste dag arbejder for at skabe balance og ro i danskernes stressede hverdag. Stresscoaching og mindfulness er hendes specialer, der både forebygger stress og giver dig livskvaliteten tilbage.

Stress er din krops reaktion på pres fra en bestemt situation og begivenhed. Det kan være en fysisk, mental eller følelsesmæssig reaktion. Vi håndterer alle stress på et eller andet tidspunkt i vores liv.

Måske er det dit job, familiestridigheder eller pengeproblemer. Disse er alle almindelige udløsere. Men ikke alt stress er dårligt.

Stress kan gøre dig mere opmærksom på tingene omkring dig og holde dig mere fokuseret. I nogle tilfælde kan stress endda give dig styrke og hjælpe dig med at få mere gjort. Men er du overbelastet over længere tid, er stress noget af det mest usunde, man kan forestille sig.

Heldigvis findes der specialister som stresscoach Birthe Buhl, der hjælper dig med at komme problemet til livs, så dine skuldre sænker sig igen.

Et spørgsmål om balance

Nogle gange kan du føle dig stresset i en kort periode, som når du skal aflevere et projekt, eller hvis du skal tale foran en gruppe af mennesker.

Måske har du “sommerfugle” i maven og håndfladerne bliver svedige. Disse typer af stressfaktorer er kortvarige, og din krops måde at hjælpe dig igennem, hvad der kan være en svær situation.

Fra hendes lokaler i Aarhus C arbejder Birthe Buhl på at skabe balance i dit liv og give dig ro til at lære at håndtere disse situationer.

En stressbehandling i Aarhus hos Birthe Buhl fokuserer nemlig ikke kun på at behandle symptomer på stress, men også på at forebygge dem. Det gør du ved at komme i kontakt med din krop og dit velvære.

Lær at slappe af, finde ro og kun bekymre dig om de vigtige ting i livet med en stressbehandling

For nogle af os er stress desværre et tilbagevendende problem, der over tid kan påvirke vores helbred og velbefindende.

Der er mange måder, vi kan lære at håndtere stress bedre på. Det handler fx om at gøre plads til mere hvile og afslapning i vores daglige rutiner.

Men nogle gange har vi brug for ekstra støtte, og det kan du få i form af professionel stresscoaching hos Birthe Buhl.

Der er mange forskellige måder at håndtere stress på, og det er vigtigt at finde noget, der fungerer for dig.

Dette kan betyde at foretage nogle livsstilsændringer og bruge selvhjælpsteknikker, eller det kan betyde at få professionel stressbehandling, fx fra en stresscoach.

Målet med stresscoaching er at give dig en følelse af plads, refleksion og klarhed. Når det kommer til stress, er det coachens mål at hjælpe dig med at forstå de grundlæggende årsager snarere end at symptombehandle det, der foregår på overfladen.

Moderne løsninger på moderne problemer

I en helt almindelig hverdag kan det være svært at finde indre ro, men med Birthe Buhls populære mindfulness-app kan du trække dig tilbage og træne dig selv i at opnå større nærvær.

Faktisk er der allerede over 100.000 personer, der har downloadet appen, så de selv kan tænde for støtten, når de har mest brug for den. Husk de vigtige ting i livet og find din indre balance.

Og ræk ud til specialisterne, hvis det hele virker uoverskueligt. Det kan du blandt andet gøre på Birthe Buhls hjemmeside birthebuhl.dk.

Del artikel