Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jægergårdsgade: Tag selv-bordet med hjem for kun 12 kroner per 100 gram 

Af Jan L. Pedersen

Det er Stromboli i Jægergårdsgade, som har fået god succes med deres takeaway. Det er ikke af den slags, vi typisk ser. Grunden er enkel. Du kan ikke bestille noget af det på forhånd, men bestemmer selv hvad du vil have fra tag selv-bordet. Du kan vælge mellem alle retterne, og prisen er 99 kroner til frokost og 139 kroner om aftenen. Dog er prisen 149 kroner fredag og lørdag, men det er for alt det, du kan spise. Hvis du vil have maden med hjem, så er det prisen 12 kroner for 100 gram. Pizza kan stadigvæk bestilles på forhånd. 

 

Allerede en succes

Folkene hos Stromboli har efter 12 år fundet ud af, hvad der virker. Deres pizzaer har der altid været godt gang i. De er stadigvæk efterspurgte og har deres faste publikum. Ellers har buffeten eller tag selv-bordet fået en overhaling. En ny fysisk moderne madbar med præcis køl og varme er lavet. Men maden har fået et nøk op. Udvalget er pænt stort, men ikke større end kokkene kan overskue tag selv-bordet. Det er vigtigt, der hele tiden er udskiftning, og maden er frisk og indbydende. 

 

Priser hvor alle har råd til at spise

Det store spørgsmål er så, hvor meget gæsterne spiser, når de har fyldt det i deres boks, de vil. Efter lidt udregning og tjek på ugens salg, så ligger det mellem 400 og 600 gram, alt efter hvornår på dagen det er, og om det er mænd eller kvinder. Men hvis vi siger 500 gram i gennemsnit til 12 kroner for 500 gram. Så koster et måltid mad 60 kroner, hvilket burde tiltrække de fleste, som ikke vil lave deres mad selv. Især håndværkere, de lidt mere modne i området, studerende, børnefamilier og singler er i målgruppen for Stromboli takeaway.

 

Et køkken hvor smagen er vigtigere end køkkenstilen

Stromboli var i flere år ovre i den italienske køkkenstil. Men med årene er det kun pizzaerne og lidt pasta, der har rødder i det italienske køkken. Ellers er det retter, som smager godt, og som gæsterne kan lide. Og hvor, de så kommer fra, er mindre vigtigt. Bare det smager godt. Så kokkene har frit spil.

 

Stromboli

Jægergårdsgade 88
8000 Aarhus
Telefon: 86 19 67 77
Website: 

 

Del artikel

Andre læser også